Parketvloer laten schuren

Een parketvloer waar op geleefd wordt, laat na een tijd zijn sporen zien. Krassen, butsen en het verkleuren van de vloer kunnen gevolgen zijn van het gebruik. Toch is het niet nodig om de parketvloer helemaal te laten vervangen.

Het is vele malen goedkoper en ook duurzamer om de parketvloer te schuren en bewerken. U kunt dat zelf doen maar dan is het moeilijk om een vloer goed te krijgen. Een veel beter idee is om de parketvloer te laten schuren en repareren door een deskundige. Op de website www.parketvloerschuren.com kunt u meer informatie vinden over deskundigen die voor u uw parketvloer er weer als nieuw uit laten zien!

De medewerkers achter parketvloerschuren.com geven u graag een deskundig advies over de keuze die het beste bij u en uw vloer past nadat de vloer geschuurd is. Zo kunt u kiezen tussen het laten lakken van uw vloer, een parketvloer laten behandelen met Hardwax, uw vloer in de olie zetten en nog wat andere mogelijkheden. Nadat uw vloer geheel stofvrij geschuurd is (u hebt dus geen stofoverlast) wordt de vloer behandeld met het product naar uw keuze. www.parketschuren.com geeft 5 jaar garantie op het werk wat zij geleverd hebben! Dat kan omdat zij vanuit een grote deskundigheid en ervaring werken. Parketschuren.com werkt door heel Nederland en Vlaanderen.

Zij presteren boven verwachting goed: u zult er van opkijken hoe uw vloer na de behandeling niet te onderscheiden is van een nieuwe parketvloer. Tijdens het schuren worden scheurtjes weggewerkt .Eventueel kunnen ernstig beschadigde planken vervangen worden. Een vloer die gelakt wordt, wordt drie maal in de lak gezet. Deze vloer is heel makkelijk schoon te houden en ideaal als gezinsvloer. Als u uw vloer in de olie laat zetten heeft dat als voordeel dat u de vloer zelf beter kunt onderhouden als er krassen opkomen. Met een onderhoudsolie is deze prima weg te werken. Een vloer die in de Hardwax staat, laat het hout het meeste tot zijn recht komen. Waar u voor wilt kiezen kunt u het beste samen met de deskundigen van www.parketschuren.com beslissen. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies en een eventuele offerte.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0