Parketvloer laten schuren

Een parketvloer waar op geleefd wordt, laat na een tijd zijn sporen zien. Krassen, butsen en het verkleuren van de vloer kunnen gevolgen zijn van het gebruik. Toch is het niet nodig om de parketvloer helemaal te laten vervangen.

Het is vele malen goedkoper en ook duurzamer om de parketvloer te schuren en bewerken. U kunt dat zelf doen maar dan is het moeilijk om een vloer goed te krijgen. Een veel beter idee is om de parketvloer te laten schuren en repareren door een deskundige. Op de website www.parketvloerschuren.com kunt u meer informatie vinden over deskundigen die voor u uw parketvloer er weer als nieuw uit laten zien!

De medewerkers achter parketvloerschuren.com geven u graag een deskundig advies over de keuze die het beste bij u en uw vloer past nadat de vloer geschuurd is. Zo kunt u kiezen tussen het laten lakken van uw vloer, een parketvloer laten behandelen met Hardwax, uw vloer in de olie zetten en nog wat andere mogelijkheden. Nadat uw vloer geheel stofvrij geschuurd is (u hebt dus geen stofoverlast) wordt de vloer behandeld met het product naar uw keuze. www.parketschuren.com geeft 5 jaar garantie op het werk wat zij geleverd hebben! Dat kan omdat zij vanuit een grote deskundigheid en ervaring werken. Parketschuren.com werkt door heel Nederland en Vlaanderen.

Zij presteren boven verwachting goed: u zult er van opkijken hoe uw vloer na de behandeling niet te onderscheiden is van een nieuwe parketvloer. Tijdens het schuren worden scheurtjes weggewerkt .Eventueel kunnen ernstig beschadigde planken vervangen worden. Een vloer die gelakt wordt, wordt drie maal in de lak gezet. Deze vloer is heel makkelijk schoon te houden en ideaal als gezinsvloer. Als u uw vloer in de olie laat zetten heeft dat als voordeel dat u de vloer zelf beter kunt onderhouden als er krassen opkomen. Met een onderhoudsolie is deze prima weg te werken. Een vloer die in de Hardwax staat, laat het hout het meeste tot zijn recht komen. Waar u voor wilt kiezen kunt u het beste samen met de deskundigen van www.parketschuren.com beslissen. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies en een eventuele offerte.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!