Hoe schuren wij parketvloeren?

Parket schuren

Traditioneel gelegde parketvloeren gaan een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt ook een parketvloer, zeker na jaren intensief gebruik. Als u erg gesteld bent op uw vloer kunnen wij een totale renovatie van uw parketvloer (parket schuren) verzorgen. U zult zien dat na de behandeling uw parketvloer weer even mooi van uitstraling is als toen het net gelegd werd. Desgewenst komen we de vloer beoordelen of het de moeite waard is om uw parket te schuren. Denk ook eens na over eventuele nieuwe deklijstjes of plinten! 


Hoe schuren wij parketvloeren?

Wij maken uw vloer weer als nieuw, meestal binnen één dag. Opnieuw uw parket schuren en polijsten is nodig na jaren intensief gebruik. Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze gewoon weer als nieuw kunt maken door er een laagje vanaf te schuren. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Plankjes die b.v. te erg beschadigd zijn kunnen worden vervangen door nieuwe plankjes.

Meestal wordt uw parketvloer in één dag geschuurd en afgewerkt, afhankelijk van het aantal vierkante meters en de afwerking. Lakken van uw parket wordt in drie keer gedaan. Dit betekent dat het één dag langer duurt, maar daarna kan uw vloer er weer jaren tegenaan, natuurlijk met enig klein onderhoud.

Lakken, oliën en ook inkleuren van bestaande vloeren is inmiddels ook heel gewoon geworden. Met de White Hardwas/olie ziet bijvoorbeeld uw traditionele eiken visgraatparket er ineens moderner uit. Met de Brown Hardwas/olie wordt de parketvloer veel warmer en dieper van kleur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0