Parketvloer renovatie

Dus je parketvloer weer helemaal spic & span.

Een parketvloer gaat heel lang mee. Maar iedereen snapt dat een vloer met de jaren slijt, zeker na intensief gebruikt te zijn. Een gehele parketvloer renovatie kan dan op een gegeven ogenblik nodig zijn. Het maakt niet uit welke firma dit parket ooit legde. Een parketvloer renoveren kost zo wie zo minder dan een nieuwe parketvloer en na renovatie wordt zo’n dan minstens weer zo mooi zoals die ooit was. Na deze parket renovatie kun je uiteraard de oliekleuren van dit moment kiezen. Dus jouw gerenoveerde parketvloer wordt super actueel.

Parketvloer renovatie. Wat verstaan we hieronder?

Bij parketvloer renovatie wordt de hele bestaande vloer aangepakt, niets wordt aan het toeval overgelaten, de vloer wordt eerst al eens geïnspecteerd, meestal wordt dan direct hierna al met het schuren begonnen. Op verzoek van de klant kan vervolgens de vloer ook verouderd en/of geborsteld worden. Parketvloer renovatie kan vrij uitgebreid zijn.

Soms is het noodzakelijk om oude- of kapotte planken te vervangen, dit hoort vanzelfsprekend ook bij parketvloer renovatie. Renovatie kan ingrijpend zijn.

Parketvloer renovatie wordt altijd door vakbekwame parketteurs uitgevoerd, je weet dan van te voren al, dat jouw parketvloer weer gaat stralen als nooit te voren.

Parketvloer renovatie. Kleurverandering

Na een parketvloer renovatie moet er nog voor een afwerking gekozen worden. Wat gaat erop?

Het kan olie zijn, maar ook lak, er zijn legio kleuren in de handel, maar deze kun je ook van te voren met de parketteur uitzoeken. Na parketvloer renovatie is de goed gekozen kleur van groot belang.

 

Na parketvloer renovatie kunnen er meerdere olie- of lak kleuren gekozen worden.

Laat je verrassen en bezoek onze website of showroom.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij Couthino Parket hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

Wilt u het eerst zien en dan geloven? Geen probleem, bij Parketvloerschuren.com kun u gewoon achteraf betalen en u heeft recht op vijf jaar garantie.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!