Parketvloer renovatie

Dus je parketvloer weer helemaal spic & span.

Een parketvloer gaat heel lang mee. Maar iedereen snapt dat een vloer met de jaren slijt, zeker na intensief gebruikt te zijn. Een gehele parketvloer renovatie kan dan op een gegeven ogenblik nodig zijn. Het maakt niet uit welke firma dit parket ooit legde. Een parketvloer renoveren kost zo wie zo minder dan een nieuwe parketvloer en na renovatie wordt zo’n dan minstens weer zo mooi zoals die ooit was. Na deze parket renovatie kun je uiteraard de oliekleuren van dit moment kiezen. Dus jouw gerenoveerde parketvloer wordt super actueel.

Parketvloer renovatie. Wat verstaan we hieronder?

Bij parketvloer renovatie wordt de hele bestaande vloer aangepakt, niets wordt aan het toeval overgelaten, de vloer wordt eerst al eens geïnspecteerd, meestal wordt dan direct hierna al met het schuren begonnen. Op verzoek van de klant kan vervolgens de vloer ook verouderd en/of geborsteld worden. Parketvloer renovatie kan vrij uitgebreid zijn.

Soms is het noodzakelijk om oude- of kapotte planken te vervangen, dit hoort vanzelfsprekend ook bij parketvloer renovatie. Renovatie kan ingrijpend zijn.

Parketvloer renovatie wordt altijd door vakbekwame parketteurs uitgevoerd, je weet dan van te voren al, dat jouw parketvloer weer gaat stralen als nooit te voren.

Parketvloer renovatie. Kleurverandering

Na een parketvloer renovatie moet er nog voor een afwerking gekozen worden. Wat gaat erop?

Het kan olie zijn, maar ook lak, er zijn legio kleuren in de handel, maar deze kun je ook van te voren met de parketteur uitzoeken. Na parketvloer renovatie is de goed gekozen kleur van groot belang.

 

Na parketvloer renovatie kunnen er meerdere olie- of lak kleuren gekozen worden.

Laat je verrassen en bezoek onze website of showroom.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0