Onderhoud parketvloer

Om langer plezier te hebben van uw houten parketvloer, is goed en regelmatig onderhoud van belang. Zoekt u een specialist voor het onderhoud van uw parketvloer? Dan bent u bij Parketvloerschuren.com aan het juiste adres.

 

Parketvloer onderhouden

Uw houten parketvloer krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Van etensresten tot schoenen met scherpe hakken en van rode wijnvlekken tot lelijke krassen. Gelukkig is Parketvloerschuren.com in staat om uw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien. Met behulp van onze onderhoudsartikelen kunt u uw gelakte parketvloer eenvoudig zelf onderhouden:

  • Parketreiniger voor lakvloeren;
  • Polish ter bescherming van de lakvloer;
  • Remover/stripper voor het intensief reinigen;

Al deze onderhoudsartikelen zijn uiteraard te koop in onze winkel, maar ook online in onze webshop.

 

Prachtig resultaat

Voor specialistisch onderhoud aan uw houten parketvloer kiest u voor Parketvloerschuren.com. Wij hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende houtsoorten en de daarbij behorende legmethodes. En omdat wij werken met de modernste materialen en apparatuur, garanderen wij u een prachtig resultaat. Indien gewenst kunnen wij nog extra werkzaamheden verrichten, zoals het aanbrengen van nieuwe plinten. Wij staan voor u klaar.

 

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud aan uw parketvloer? Bekijk onze tarieven of neem voor vragen of een afspraak contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!