Eiken parketvloer schuren

Een eikenhouten vloer is prachtig, maar kan zo af en toe wel wat onderhoud gebruiken. Ons bedrijf uit Den Bosch is specialist op het gebied van het stofvrij schuren, lakken en oliën van een eiken parketvloer. Ons werkgebied is breed. Zowel particulieren als bedrijven maken graag gebruik van onze expertise zoals in de plaatsen Utrecht, Tilburg, Rotterdam maar ook komen wij regelmatig in Eindhoven.


Eiken parketvloer laten opknappen

Eiken parket stofvrij schuren

Eiken vloer laten schuren

Eikenhouten vloer renoveren


Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een eiken vloer. Het heeft een warme, robuuste uitstraling en u heeft er niet veel dagelijks onderhoud aan. Bovendien kunt u de eikenhouten vloer laten afwerken in verschillende kleuren oliën. Wat dacht u van een sfeervolle jatoba kleur of een white wash olie? De natuurlijk uitstraling van een eiken vloer komt dan nog beter tot z´n recht.

Sommige mensen hebben hun keus laten vallen op een rood eiken vloer. Deze houtsoort groeit aan de oostkust van de Verenigde Staten, maar ook in Europa is het in opmars. Het hout heeft zeer goede eigenschappen en wordt beschouwd als één van de mooiste houtsoorten voor een eiken vloer.

De eiken parketvloer is nog altijd de winnaar in menig huishouden. Parket is een verzamelnaam van verschillende houtsoorten en er is een enorm aanbod. Eenmaal aangeschaft, begint het onderhoud. Het dagelijks onderhouden van parket gebeurt doorgaans met een zachte bezem, stofwisser of stofzuiger met borstelmond. Ons bedrijf heeft een speciaal ingerichte webshop waar u alle benodigdheden kunt kopen voor het onderhouden van uw eikenhouten vloer. Wij hebben zelfs viltglijders in ons assortiment opgenomen, zodat u nog langer kunt genieten van uw vloer. U hoeft niet meer steeds die stoel op te tillen en uw kinderen kunnen rustig over de bank rollen!

Het komt te vaak voor dat door het verschuiven van de meubels kleine krasjes op een eiken vloer ontstaan. Dit probleem kunt u dus eenvoudig voorkomen door uw tafels en stoelen te voorzien van deze praktische viltglijders of een beschermcupje. De prijs staat in geen verhouding met de schade die u kunt voorkomen. Kijkt u maar eens in onze webwinkel!

Voor periodiek onderhoud tegen betaalbare kosten zoals het stofvrij schuren, lakken en oliën van een eiken parket vloer kunt u het beste gebruikmaken van de expertise van een professioneel bedrijf. Wij zijn zo´n bedrijf. Met liefde en passie maken wij er weer een mooi geheel van, want zo’n eikenhouten vloer kan generaties lang meegaan.

Een eikenhoutenvloer schuren wij 100% stofvrij. Hiermee blazen wij uw vloer weer nieuw leven in. Doffe of bekraste delen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met een polijstmachine wordt dan als laatste de schuurspoor overgang tussen de schuurprocessen weggeschuurd. Het schuren van de vloer gebeurt dus geheel stofvrij volgens de nieuwste techniek! Na het schuren en polijsten kan de eiken vloer zowel worden gelakt als geolied. Onze moderne machines doen hun werk en worden bediend door vakmensen. Wij beschikken over een team van specialisten die voor ieder probleem wel een oplossing heeft! Toch wel een prettig gevoel?

Als Bona gecertificeerd bedrijf, gevestigd in ´s-Hertogenbosch, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste producten, maar ook technische ontwikkelingen. Ook in onze branche moeten wij met de tijd meegaan, want er is natuurlijk veel concurrentie. Die concurrentie durven wij best aan. Wij overtuigen u graag door u te laten zien hoe wij een oude eiken parketvloer opknappen. Dit doen wij tegen zeer voordelige prijzen! Het aanvragen van een online offerte is volledig gratis en vrijblijvend.

Wilt u liever persoonlijk contact? Belt u ons dan tijdens werkuren. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u graag verder. Met onze service lijkt het net alsof u een nieuwe eiken parketvloer in huis heeft gehaald. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!