Houten vloer laten leggen?

Wij zijn uw specialist!

 

Bent u op zoek naar een bedrijf die jarenlange ervaring heeft in houten vloeren en wilt u een houten vloer laten leggen? Stop met zoeken, u bent bij ons aan het juiste adres.

 

Wij hebben ruim 23 jaar ervaring in het onderhoud en leggen van houten vloeren en daardoor kunnen we u het best mogelijke resultaat garanderen, altijd. Wanneer u een houten vloer wilt laten leggen zijn de mogelijkheden ongekend: elke gewenste afwerking is mogelijk. Naast Nederland werken we ook in Vlaanderen.

 

Waarom uw houten vloer laten leggen door Coutinho?

 

Wanneer u een houten vloer wilt laten leggen heeft u twee keuzes: u kunt het zelf doen of u laat het een ander doen. Wanneer u kiest om uw houten vloer te laten leggen maakt u een goede keuze door voor Coutinho te kiezen. Onze grootste voordelen op een rij:

 

  • De voordeligste prijzen
  • Gratis op maat gemaakte offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Adviezen waar u echt iets aan heeft
  • Altijd 10 jaar garantie

 

Kortom, kiest u voor Coutinho Parket en Traprenovatie dan kiest u voor zekerheid.  U krijgt bij ons de zekerheid van het beste resultaat. Daarnaast geven wij u betrouwbaar en eerlijk advies, maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop tot in de lengte van jaren een beroep op Coutinho kunt doen.

 

Uw houten vloer laten leggen door Coutinho?

 

Wilt u graag uw houten vloer laten leggen door Coutinho? Of wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt binnen 1 minuut een offerte aanvragen, makkelijk, gratis en vrijblijvend!