Houten vloer laten schuren? Coutinho is dé specialist

 

Bent u op zoek naar een bedrijf die jarenlange ervaring heeft in houten vloeren en wilt u uw houten vloer laten schuren? Dan bent u bij Coutinho aan het juiste adres!

 

Coutinho heeft al ruim 24 jaar ervaring in houten vloeren. Ze staan garant voor het beste resultaat, altijd! Wij zorgen voor elke gewenste afwerking, alles is mogelijk wanneer u uw houten vloer laat schuren. We zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Waarom uw houten vloer laten schuren door Coutinho?

 

Hieronder staan enkele voordelen die uitleggen waarom u uw houten vloer kunt laten schuren door Coutinho:

 

  • Voordelige prijzen
  • Gratis op maat gemaakte offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Geven adviezen waar u echt iets aan heeft
  • 5 jaar garantie op de afwerking 

Kortom, kiest u voor Coutinho Parket en Traprenovatie dan kiest u voor zekerheid.  Wij geven u altijd de zekerheid van het beste resultaat en van een betrouwbaar en eerlijk advies wanneer u uw houten vloer wilt laten schuren. Maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop tot in lengte van jaren beroep op Coutinho kunt doen.

 

Uw houten vloer laten schuren door Coutinho?

 

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren door Coutinho? Of wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt binnen 1 minuut een gratis offerte aanvragen, makkelijk, gratis en vrijblijvend!

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij Couthino Parket hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

Wilt u het eerst zien en dan geloven? Geen probleem, bij Parketvloerschuren.com kun u gewoon achteraf betalen en u heeft recht op vijf jaar garantie.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!