Houten vloer schuren en lakken

Coutinho is dé specialist!

 

Bent u op zoek naar een bedrijf die jarenlange ervaring heeft in vloer renovatie en wilt u uw houten vloer schuren en lakken en bent u benieuwd naar de prijs? Parketvloerschuren.com is het juiste adres.

 

Wij hebben ruim 23 jaar ervaring in houten vloeren daardoor kunnen we u het best mogelijke resultaat garanderen. Wij zorgen voor elke gewenste afwerking, alles is mogelijk wanneer u uw houten vloer laat schuren en lakken. We zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Waarom uw houten vloer schuren en lakken?

 

Onze grootste voordelen op een rij:

 

  • Voordelige prijzen
  • Gratis op maat gemaakte offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Geven adviezen waar u echt iets aan heeft
  • Op alles 5 jaar garantie op de afwerking

 

Kortom, kiest u voor Coutinho Parket en Traprenovatie dan kiest u voor zekerheid. U krijgt de zekerheid van het beste resultaat. Wij voorzien u van een betrouwbaar en eerlijk advies wanneer u uw houten vloer wilt schuren en lakken. Maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop tot in lengte van jaren beroep op Coutinho kunt doen.

 

Uw houten vloer laten schuren en lakken door Coutinho?

 

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren en lakken door Coutinho en bent u benieuwd naar de prijs? Of wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt binnen 1 minuut een offerte aanvragen, makkelijk, gratis en vrijblijvend!

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!