Houten vloer schuren

Het schuren van een houten vloer is en blijft vakwerk.

Dit kunt u maar beter niet aan de eerste de beste overlaten.

Dit gecertificeerde bedrijf uit ´s-Hertogenbosch beschikt over de beste materialen en apparatuur om uw houten vloer honderd procent stofvrij te schuren.

Een betere is er niet te vinden in de provincie Noord Brabant!


De aanschaf van een houten vloer kan behoorlijk hoog oplopen. Het is dan ook zeker niet vreemd dat u er trots en zuinig op bent. Dit bedrijf begrijpt dit als geen ander. Ondanks dat er veel concurrentie is in deze branche weten zij steeds een nieuwe trend te zetten. Het is een branche waar het hoogtij is in de zomer. De meubels kunnen in het zonnetje worden gezet, zodat de weg vrij is voor het schuren, lakken en oliën van die mooie houten vloer.


Houtenvloer schuren


Eén van de bekendste houten vloeren is uiteraard de parketvloer. Tegenwoordig is er een breed aanbod in houtsoorten voor het parket. Daarnaast kan de klant kiezen voor verschillende afwerkingen zoals lak of olie. Ieder soort en afwerking heeft zo z´n eigen charme, maar vergt wel onderhoud.

Wilt u optimaal genieten van uw houten vloer? Besteed dan voldoende aandacht aan het onderhoud.

Af en toe uw houten vloer laten schuren is geen overbodige luxe. Dit bedrijf laat oude vloerdelen er weer als nieuw uitzien! Neemt u maar eens als voorbeeld een eiken vloer. Het is een houtsoort dat eeuwenlang voor allerlei toepassingen is gebruikt. In veel oudere woningen is een eiken vloer een geliefd item. Slechts door het licht schuren van de bovenlaag komt de mooie nerf weer naar voren. U kunt weer genieten van de sfeer en de indrukwekkende jaren van zo´n schitterende vloer.

Hebt u een verbouwing achter de rug en ziet uw houten vloer er smerig, vuil of lelijk uit? Of hebt u een misschien een lekkage gehad? Dan is dit bedrijf een aanrader om uw vloer te herstellen of te renoveren! Het schuren van een houten vloer is specialistenwerk. Begin er zelf niet aan, want het is een tijdrovend en moeilijk karwei waarvan het eindresultaat meestal te wensen overlaat. Er kunnen lelijke gaten ontstaan die ook door het schuren niet meer weggaan. Het huilen staat u dan nader dan het lachen. Al deze problemen kunt u voorkomen. Twijfel daarom geen moment, maar neem direct contact op met dit professionele bedrijf uit ’s-Hertogenbosch.

Wist u trouwens al dat zij zelfs een webshop hebben waar u al onderhoudsmiddelen eenvoudig online kunt bestellen? U kunt vertrouwd online kopen met de zekerheid van de Stichting Webwinkelkeur. Neemt u maar snel eens een kijkje in de praktische wereld van de houten vloeren, want zo houdt u uw houten vloer in topconditie!