Houten vloer schuren

Het schuren van een houten vloer is en blijft vakwerk.

Dit kunt u maar beter niet aan de eerste de beste overlaten.

Dit gecertificeerde bedrijf uit ´s-Hertogenbosch beschikt over de beste materialen en apparatuur om uw houten vloer honderd procent stofvrij te schuren.

Een betere is er niet te vinden in de provincie Noord Brabant!


De aanschaf van een houten vloer kan behoorlijk hoog oplopen. Het is dan ook zeker niet vreemd dat u er trots en zuinig op bent. Dit bedrijf begrijpt dit als geen ander. Ondanks dat er veel concurrentie is in deze branche weten zij steeds een nieuwe trend te zetten. Het is een branche waar het hoogtij is in de zomer. De meubels kunnen in het zonnetje worden gezet, zodat de weg vrij is voor het schuren, lakken en oliën van die mooie houten vloer.


Houtenvloer schuren


Eén van de bekendste houten vloeren is uiteraard de parketvloer. Tegenwoordig is er een breed aanbod in houtsoorten voor het parket. Daarnaast kan de klant kiezen voor verschillende afwerkingen zoals lak of olie. Ieder soort en afwerking heeft zo z´n eigen charme, maar vergt wel onderhoud.

Wilt u optimaal genieten van uw houten vloer? Besteed dan voldoende aandacht aan het onderhoud.

Af en toe uw houten vloer laten schuren is geen overbodige luxe. Dit bedrijf laat oude vloerdelen er weer als nieuw uitzien! Neemt u maar eens als voorbeeld een eiken vloer. Het is een houtsoort dat eeuwenlang voor allerlei toepassingen is gebruikt. In veel oudere woningen is een eiken vloer een geliefd item. Slechts door het licht schuren van de bovenlaag komt de mooie nerf weer naar voren. U kunt weer genieten van de sfeer en de indrukwekkende jaren van zo´n schitterende vloer.

Hebt u een verbouwing achter de rug en ziet uw houten vloer er smerig, vuil of lelijk uit? Of hebt u een misschien een lekkage gehad? Dan is dit bedrijf een aanrader om uw vloer te herstellen of te renoveren! Het schuren van een houten vloer is specialistenwerk. Begin er zelf niet aan, want het is een tijdrovend en moeilijk karwei waarvan het eindresultaat meestal te wensen overlaat. Er kunnen lelijke gaten ontstaan die ook door het schuren niet meer weggaan. Het huilen staat u dan nader dan het lachen. Al deze problemen kunt u voorkomen. Twijfel daarom geen moment, maar neem direct contact op met dit professionele bedrijf uit ’s-Hertogenbosch.

Wist u trouwens al dat zij zelfs een webshop hebben waar u al onderhoudsmiddelen eenvoudig online kunt bestellen? U kunt vertrouwd online kopen met de zekerheid van de Stichting Webwinkelkeur. Neemt u maar snel eens een kijkje in de praktische wereld van de houten vloeren, want zo houdt u uw houten vloer in topconditie!

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!