Kopersvereniging

Specialisten in parket vertellen u hoe het werkelijk is

In bijna ieder nieuwbouwproject ontmoeten kopers elkaar wel op voorlichtingsbijeenkomsten of tijdens de bouw. Vaak worden dan ervaringen uitgewisseld over bijvoorbeeld de voortgang van de bouw of het meerwerk. Bundeling van krachten geeft meer kans op succes dan individuele acties. Samenwerking tussen (aanstaande) bewoners van nieuwbouwprojecten kan zeer succesvol zijn bij bijvoorbeeld problemen, onderhandelingen maar ook bij gezamenlijke inkopen. In veel gevallen wordt een kopersvereniging opgericht.

Uit de praktijk weten wij dat veel onderwerpen de kopers interesseren (keukens, badkamers, parketvloeren, etc.). Er wordt veel geschreven over de (on)mogelijkheden van genoemde onderwerpen. Veel tegenstrijdige informatie wordt verstrekt aan individuele kopers maar ook aan kopersverenigingen. Wat denkt u van de combinatie parket en vloerverwarming? U zult er vast wel eens iets over gehoord of gelezen hebben, maar u weet waarschijnlijk niet hoe het nu werkelijk zit.

Voorlichtingsavonden over parket

 

Coutinho Parket kan indien gewenst voor de leden van de kopersverenigingen een informatieavond over parket organiseren. Tijdens deze informatieavonden zullen onze deskundige parketadviseurs u alle relevante informatie verstrekken over parket op vloerverwarming of vloerkoeling, contactgeluidsisolatie verbetering in appartementen en verder alles wat u wilt weten over parket en houten vloeren. Eventueel kunnen individuele wensen voor de nieuwbouwwoning of het appartement worden doorgesproken zodat daar in de dagen daaropvolgend een vrijblijvende aanbieding voor gemaakt kan worden.

 

Voor meer informatie of een afspraak belt u met Coutinho parket in 's-Hertogenbosch, John Coutinho (telefoon 06 41 08 34 53, e-mail info@coutinho-parket.nl

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!