Voor Coutinho Parket en Traprenovaties staat de kwaliteit van de toe te passen materialen en systemen voorop. Daarom werken wij bijna uitsluitend met A-leveranciers. Bij deze bedrijven zijn we verzekerd van een hoge kwaliteit, maar ook een goede service en kwaliteit. Als er iets aan de hand is, dan vinden wij het essentieel dat dit probleem snel wordt opgelost.

 

trap-renovatie - nummer 1 in trap renovatie!
Parketvloer schuren - Vanaf €18,50 m2 gratis offerte!

Parket-renovatie Den Bosch
Ecwid shopping cart widget
www.linkpartners.nl

https://www.thermolamina.nl/ 

Elektrische vloerverwarming van Thermo Lámina. Dé innovatie op gebiedvan elektrisch verwarmen in Europa.

Meester Der Parketteurs - Bewezen en betrouwbare kwaliteit

Vlekken op je vloer? Laat je vloerkleed reinigen

Je vindt ons op Markt.nl
“parketvloer schuren

 

 

Bericht voor webmasters

Indien u een link plaatst naar onze website dan plaatsen wij altijd een retourlink. Gebruik hiervoor de linkruilbutton hiernaast.

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!