Coutinho PARKET ONDERHOUDSSERVICE

Uw parket blijvend in topvorm

Met parket van Coutinho haalt u een vloer voor het leven in huis. Maar zelfs de beste vloer heeft onderhoud nodig. En we kunnen ons heel goed voorstellen dat u wel door de knieën gaat voor Coutinho Parket, maar dat u er niet twee keer per jaar voor op uw knieën wilt. Daarom is er nu de Coutinho Parket Onderhoudsservice.

Onderhoud verzorgd

Met de Coutinho Parket Onderhoudsservice is het onderhoud van uw vloer goed en gemakkelijk geregeld. Afhankelijk van uw behoefte komt een professioneel onderhoudsteam uw parket één of tweemaal per jaar behandelen met polish of was. Daarmee worden eventuele kleine krassen verwijderd, blijven de kleur en glans op peil en vermindert de kans op vlekken of beschadigingen.

Volledige service

Onze representatieve en vakkundige onderhoudsmedewerkers ontzorgen u totaal. Ze brengen dus alle benodigde middelen en materialen mee, verplaatsen (voorzichtig) uw meubels en zetten alles na afloop weer netjes terug. Bovendien controleren ze uw vloer op beschadigingen en andere onvolkomenheden.

Regel vandaag nog uw vloeronderhoud

De Coutinho Onderhoudsservice is gemakkelijk, handig en flexibel. Uw adviseur van Coutinho Parket bespreekt prijzen en condities graag met u.