Parket schuren en lakken

Hebt u een oude parketvloer die enkele krassen of andere oneffenheden vertoont door intensief gebruik, dan kunnen wij deze voor u goed en voordelig opknappen. Het stofvrij schuren, lakken en oliën van parket vloeren is vakwerk. Het vergt uiterste precisie, want u wilt natuurlijk een mooi egale vloer hebben én behouden.

Het laten opknappen van parket door middel van schuren en lakken is het juiste traject. Een parketvloer heeft weliswaar een lange levensduur, maar die wordt ook pas effectief duidelijk als u uw parket regelmatig onderhoud. De afwerkingslaag moet u regelmatig opnieuw aanbrengen, om de duurzaamheid van het hout te behouden.


Parket schuren en lakken Breda

Parket schuren en lakken Utrecht

Parket schuren en lakken Tilburg

Parket schuren en lakken Den Bosch

Parket schuren en lakken Nijmegen


In feite kan iedere ruimte voorzien worden van parket. Wees wel voorzichtig met vochtige ruimtes zoals uw badkamer of bijkeuken. In een bijkeuken staat vaak een wasmachine of wasdroger. Kies voor een houtsoort dat bestand is tegen vocht en temperatuurschommelingen. Ook de afwerking moet speciaal zijn gekozen.

De reden waarom een parket vloer zo populair is duidelijk. Het brengt warmte én leven in een woning, want hout is én blijft een natuurproduct. Het aangename, warme gevoel dat u krijgt als u er met blote voeten overheen loopt staat in geen vergelijking met een synthetisch product. Bent u het met ons eens?

Bijna iedere vloer, zeker in een woonkamer of bedrijfsruimte, wordt intensief gebruikt. Ook parket vergt onderhoud. Daar ontkomt u niet aan. Het dagelijks onderhoud kunt u uiteraard zelf doen, maar voor het schuren, lakken en oliën kunt u beter een specialist inschakelen. De drempel is soms hoog, omdat sommige mensen over de prijs twijfelen. Bij ons bedrijf uit ’s-Hertogenbosch hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor periodiek onderhoud van parketvloeren en bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt van Tilburg tot Nijmegen en van Den Bosch tot Rotterdam.

Wij zijn het met u eens als u zegt dat een parketvloer een meerwaarde geeft aan uw woning of kantoor. Bovendien krijgen parketvloeren met de jaren alsmaar meer karakter, zodat hij iedere gast moeiteloos charmeert. Een stijlvollere entree kunt u niet krijgen!

Onze specialisten schuren parket vloeren 100% stofvrij. Het grote voordeel is dat de omgeving schoon blijft, maar ook de naden van de parket vloer. Daardoor wordt het lakken vereenvoudigd. Wilt u de kleur eens een keer veranderen, dan kan dit moeiteloos. Ons assortiment bevat enorm veel kleurlakken, zodat er altijd wel een aantal kleuren zijn die u mooi vindt. Wij laten het u graag zien.

Na onze professionele behandeling kunt u een aantal maatregelen nemen, zodat uw parketvloer langer mooi blijft. Gebruik bijvoorbeeld viltjes onder uw meubelen. Door het schuiven van stoelen komen er vaak van de kleine vervelende krasjes op uw parket. Herkent u dit? Hebt u huisdieren? Knip dan met regelmaat de nageltjes. Hebt u pubers? Laat ze dan niet met hun naaldhakken over uw goed onderhouden parket lopen. Het zal zeker schelen op de lange termijn!

Als specialist in het stofvrij schuren en lakken van parketvloeren laten wij u graag zien welke voordelen wij bieden. Naast kwaliteit bieden wij een flexibele service. Dit wil zeggen dat wij open staan voor al uw wensen. In onze mooie webwinkel kunt u alle artikelen kopen die u nodig heeft voor het dagelijks en / of periodiek onderhoud van uw parketvloer.

Voor het lakken en schuren van parket komt één van onze specialisten graag eens bij u langs. Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten. Wij hebben een breed werkgebied van Breda tot Utrecht en van Rotterdam tot Eindhoven. Meer weten over onze expertise in parket vloeren? Surf dan snel eens naar onze website.