Parket schuren zonder stof? Dat Kan !

Het schuren van een parketvloer is een klus die vaak wordt uitgesteld. De gedachte aan al het stof dat vrijkomt tijdens het schuren is voor de meeste mensen een reden om het uit te stellen.

Gelukkig behoort dit scenario tot de verleden tijd. Gedaan met het op voorhand verwijderen van alle meubels, tapijten en schilderijen, het logeren bij vrienden of familie tijdens de werken en de nodige stress die hierbij komt kijken. Bij Parketvloerschuren.com zorgen wij ervoor dat uw parket er weer tiptop uitziet en dit alles…zonder stof!

Reeds jaren zijn wij dé specialist in het stofvrij schuren van parket. Uw parket ziet er weer uit als nieuw en dit tegen de scherpste prijzen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij maken gebruik van de laatste nieuwe apparatuur waarbij het schuurapparaat wordt aangesloten op een grote stofzuiger. Tijdens het schuren gaat het stof meteen naar de stofzuiger waardoor uw huis stofvrij blijft. Vroeger werd ook reeds gebruik gemaakt van stofzakken maar doordat deze vaak niet goed waren afgesloten bleef er steeds een hoop stof achter. Dit is nu verleden tijd.

Hout is onze passie

Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we uw houten vloer moeten aanpakken. Ongeacht of het gaat om een opfrissing of zware beschadiging aan het parket, bij Parketvloerschuren.com zorgen wij ervoor dat uw parket er weer als nieuw uitziet. Na het schuren kan u kiezen voor een behandeling met Hardwax, olie of lak. Wij werken enkel met de beste producten. Meer informatie over onze producten kan u HIER vinden.

Door onze stofvrije aanpak heeft u nadien weinig tot geen werk meer om alles op te kuisen en kunt u uw woonruimte meteen weer gebruiken.

Het is in Nederland ook wettelijk verplicht om stofvrij te schuren wegens het belang voor het milieu en de gezondheid van de mens. U bent bij ons dus aan het juiste adres.

 

Contacteer ons HIER voor een “stofvrije” afspraak en geef uw parket de voeding die het verdient.