Parketvloer schuren Nijmegen

Zoekt u iemand die uw Parketvloer kan schuren, polijsten, kleuren of olien in Den Bosch? Team Coutinho werkt dagelijks in de regio Nijmegen. Een persoonlijke aanpak staat garant voor zeer tevreden klanten. Parketvloer schuren Nijmegen.

Parketvloer schuren Nijmegen

Uw houten- of parketvloer wordt geschuurd met behulp van professionele apparatuur. Uw vloer wordt  drie keer geschuurd met verschillende korreldichtheden.

Parketvloer polijsten Nijmegen

Nadat de vloer is gladgeschuurd wordt deze gepolijst met een Multihole.  Dit zorgt ervoor dat krassen, die ontstaan zijn tijdens het schuren geheel verdwijnen. Onze schuurmachines worden aangesloten op een stofzuiger waardoor de het schuren geheel stofvrij gebeurt. De V-groeven worden uitgefreesd zodat oude olie- en/of lakresten en vuil worden verwijderd.

Parketvloer kleuren of olien Nijmegen

Na het schuren van de parketvloer wordt deze in uw gewenste kleur en stijl gelakt of geolied. Bekijk op deze website de mogelijkheden van verschillende kleuren en stijlen, denk aan verouderen, whitewash, greywash.

Hoe onderhoud ik het best mijn parketvloer? Moet ik hem bewerken met een speciaal daarvoor ontworpen olie, of gebruik ik parketvernis? Welk effect wil ik met mijn parketvloer bereiken en hoeveel tijd wil ik aan het onderhoud ervan besteden? Wat beschermt mijn houten plankenvloer het best.

Nijmegen parketvloer schuren,vloer schuren