Parketvloer reinigen


Laat vakkundig uw vloer reinigen voor een prachtig resultaat

Coutinho parket en trapreovatie is al vele jaren de specialist voor het reinigen van uw parketvloer.

Laat het onderhoud van uw parketvloer aan ons over. Bel 084-430 1000 voor meer informatie over parketvloer reinigen en ontvang informatie, tips en een prijsopgave.

Kies voor parketvloer reinigen het allerbeste met gegarandeerd mooi eindresultaat!

Coutinho geeft de allerbeste service en garantie voor uw vloer!

Wij zijn voor een parketvloer reinigen al meer dan 24 jaar een begrip in de regio Tilburg, Breda, Brabant en Nederland. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.

 

De vele voordelen voor u zoals;

  • Laat vakkundig uw vloer reinigen voor een prachtig resultaat
  • Uw parket als nieuw!
  • Behoeft uw vloer onderhoud? nu speciale aanbieding!
  • De beste service, speciaal voor uw vloer

 

 

Wilt u graag uw parketvloer reinigen en laten doen door Coutinho? Of wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt binnen 1 minuut een offerte aanvragen, makkelijk, gratis en vrijblijvend!

Download
eIO50X-Bona_Deep_Clean_consumentenfolder
Adobe Acrobat document 3.0 MB
Download
KwlmaC-Bona Deep Clean System foto's.pdf
Adobe Acrobat document 3.2 MB

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!