PARKETVLOER RENOVEREN

Uw parketvloer weer als nieuw

 

Parket gaat een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt de vloer, zeker na jaren intensief gebruik. Wij kunnen een gehele renovatie verzorgen, ook als uw vloer oorspronkelijk niet door Coutinho Parket is gelegd. Dat kost minder dan een nieuwe vloer. En het parket wordt weer even mooi als toen het net gelegd werd.

 

Wat verstaan wij onder het renoveren van een houten vloer?

 

Renoveren van parketvloeren is wat wat het beste in zijn het volledig opknappen van bestaande parketvloeren. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren. Maar ook het borstelen van het oppervlak, het vervangen van beschadigde vloerdelen, het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tot renovatiewerkzaamheden. Uw parketvloer krijgt een compleet nieuwe frisse uitstraling.

 

Veranderen van de kleur van uw parket

 

Denk bijvoorbeeld aan te donker of sterk verkleurde parketvloeren. Hiervan kunnen wij de oorspronkelijke kleur van het hout weer terughalen of in andere gevallen de parketvloer juist voorzien van een geheel andere kleur.

 

Uw parketvloer doorleggen

 

In het geval van een aan- of verbouwing kunnen wij uw bestaande parketvloer in dezelfde soort doorleggen, zodat er één geheel ontstaat. Of heeft u er weleens aan gedacht om uw bestaande trap in dezelfde houtsoort uit te voeren als uw parketvloer? Een relatief kleine klus met een groots effect. Ook dat verstaan wij onder renoveren en het kan allemaal. Coutinho heeft de know-how in huis.

 

Renovatieofferte of toch eerst een afspraak?

 

In bijna alle gevallen is er bij renovatie sprake van een unieke situatie waaraan maatwerk te pas komt. In veel gevallen is het dus nodig om ter plaatste de situatie te beoordelen en tips te geven. Voor veelvoorkomende renovaties waarbij het gaat om normale gebruiksschade kunt u het offerteformulier invullen. Hebt u specifieke vragen of wensen, dan is het verstandig om geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs te maken.

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!