PARKETVLOER RENOVEREN

Uw parketvloer weer als nieuw

 

Parket gaat een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt de vloer, zeker na jaren intensief gebruik. Wij kunnen een gehele renovatie verzorgen, ook als uw vloer oorspronkelijk niet door Coutinho Parket is gelegd. Dat kost minder dan een nieuwe vloer. En het parket wordt weer even mooi als toen het net gelegd werd.

 

Wat verstaan wij onder het renoveren van een houten vloer?

 

Renoveren van parketvloeren is wat wat het beste in zijn het volledig opknappen van bestaande parketvloeren. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren. Maar ook het borstelen van het oppervlak, het vervangen van beschadigde vloerdelen, het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tot renovatiewerkzaamheden. Uw parketvloer krijgt een compleet nieuwe frisse uitstraling.

 

Veranderen van de kleur van uw parket

 

Denk bijvoorbeeld aan te donker of sterk verkleurde parketvloeren. Hiervan kunnen wij de oorspronkelijke kleur van het hout weer terughalen of in andere gevallen de parketvloer juist voorzien van een geheel andere kleur.

 

Uw parketvloer doorleggen

 

In het geval van een aan- of verbouwing kunnen wij uw bestaande parketvloer in dezelfde soort doorleggen, zodat er één geheel ontstaat. Of heeft u er weleens aan gedacht om uw bestaande trap in dezelfde houtsoort uit te voeren als uw parketvloer? Een relatief kleine klus met een groots effect. Ook dat verstaan wij onder renoveren en het kan allemaal. Coutinho heeft de know-how in huis.

 

Renovatieofferte of toch eerst een afspraak?

 

In bijna alle gevallen is er bij renovatie sprake van een unieke situatie waaraan maatwerk te pas komt. In veel gevallen is het dus nodig om ter plaatste de situatie te beoordelen en tips te geven. Voor veelvoorkomende renovaties waarbij het gaat om normale gebruiksschade kunt u het offerteformulier invullen. Hebt u specifieke vragen of wensen, dan is het verstandig om geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs te maken.