Parketvloer schuren?

Wij zijn uw specialist!

 

Bent u op zoek naar een bedrijf die jarenlange ervaring heeft in houten parketvloeren en wilt u uw parketvloer laten schuren? Parketvloerschuren.com is het juiste adres.

 

Wij hebben ruim 23 jaar ervaring in houten parket en daardoor kunnen we u het best mogelijke resultaat garanderen, altijd. Wij zorgen voor elke gewenste afwerking, alles is mogelijk wanneer u uw parket schuren overlaat aan ons. We zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Waarom uw parketvloer schuren door ons?

 

Onze grootste voordelen op een rij:

 

  • De voordeligste prijzen
  • Gratis op maat gemaakte offerte
  • Jarenlange ervaring (ruim 23 jaar)
  • Geven adviezen waar u echt iets aan heeft
  • Altijd 10 jaar garantie

 

Kortom, kiest u voor Coutinho Parket en Traprenovatie dan kiest u voor zekerheid.  U krijgt bij ons de zekerheid van het beste resultaat. Daarnaast geven wij u betrouwbaar en eerlijk advies wanneer wij uw parketvloer schuren. Maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop tot in de lengte van jaren een beroep op Coutinho kunt doen.

 

Uw parketvloer schuren door Coutinho?

 

Wilt u graag uw parketvloer schuren en laten doen door Coutinho? Of wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt binnen 1 minuut een offerte aanvragen, makkelijk, gratis en vrijblijvend!