Check out my Jux

Houten vloer schuren

Houten vloer schuren

Wij zijn uw specialist!

 

Bent u op zoek naar een bedrijf die jarenlange ervaring heeft in houten vloeren en wilt u uw houten vloer schuren  Stop met zoeken, u bent bij ons aan het juiste adres.

 

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in houten vloeren en daardoor kunnen we u het best mogelijke resultaat garanderen, altijd. Wanneer u uw vloer wilt laten schuren en lakken zijn de mogelijkheden ongekend, elke gewenste afwerking is mogelijk. Naast Nederland werken we ook in Vlaanderen.

 

 

 

Waarom uw houten vloer schuren uitbesteden

 

Wanneer u uw houten vloer wilt schuren heeft u twee keuzes. Of u doet het zelf, of u laat het door een ander doen. Wanneer u kiest om uw houten vloer schuren uit te besteden maakt u een goede keuze door voor parketvloerschuren.com te kiezen. Onze grootste voordelen op een rij:

 

 • De voordeligste prijzen
 • Gratis op maat gemaakte offerte
 • Jarenlange ervaring (ruim 30 jaar)
 • Geven adviezen waar u echt iets aan heeft
 • Altijd 5 jaar garantie

 

Kortom, kiest u voor parketvloerschuren.com dan kiest u voor zekerheid.  U krijgt bij ons de zekerheid van het beste resultaat. Daarnaast geven wij u betrouwbaar en eerlijk advies wanneer u uw houten vloer schuren uitbesteed aan ons. Maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop tot in de lengte van jaren een beroep op ons kunt doen.

 

Uw houten vloer schuren uitbesteden 

 

Wilt u graag uw houten vloer schuren uitbesteden bij parketvloerschuren.com. Of wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt binnen 1 minuut een offerte aanvragen, makkelijk, gratis en vrijblijvend!

Onderhoud parketvloer

Om langer plezier te hebben van uw houten parketvloer, is goed en regelmatig onderhoud van belang. Zoekt u een specialist voor het onderhoud van uw parketvloer? Dan bent u bij Parketvloerschuren.com aan het juiste adres.

 

Parketvloer onderhouden

Uw houten parketvloer krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Van etensresten tot schoenen met scherpe hakken en van rode wijnvlekken tot lelijke krassen. Gelukkig is Parketvloerschuren.com in staat om uw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien. Met behulp van onze onderhoudsartikelen kunt u uw gelakte parketvloer eenvoudig zelf onderhouden:

 • Parketreiniger voor lakvloeren;
 • Polish ter bescherming van de lakvloer;
 • Remover/stripper voor het intensief reinigen;

Al deze onderhoudsartikelen zijn uiteraard te koop in onze winkel, maar ook online in onze webshop.

 

Prachtig resultaat

Voor specialistisch onderhoud aan uw houten parketvloer kiest u voor Parketvloerschuren.com. Wij hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende houtsoorten en de daarbij behorende legmethodes. En omdat wij werken met de modernste materialen en apparatuur, garanderen wij u een prachtig resultaat. Indien gewenst kunnen wij nog extra werkzaamheden verrichten, zoals het aanbrengen van nieuwe plinten. Wij staan voor u klaar.

 

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud aan uw parketvloer? Bekijk onze tarieven of neem voor vragen of een afspraak contact met ons op. Wij adviseren u graag.

0 Berichten

Vloer schuren

Vloer schuren

 

Vloer schuren en behandelen? Veel mensen besluiten niet te gaan verhuizen, maar besluiten hun bestaande woning te renoveren of te verbouwen.

Vloeren schuren

parketvloer schuren is een absolute must wanneer u uw houten vloer gaat renoveren. Om een niet zichtbare aanheling te creëren en het bestaande nieuwe gedeelte als één nieuwe vloer te doen samenvoegen is zeer specialistisch werk.De overgang van de bestaande vloer naar het nieuwe gedeelte van de uitbouw is niet meer zichtbaar, er is één geheel gecreëerd.

EEN PARKETVLOER SCHUREN

Voor vakkundige parketrenovatie bent u bij Parketvloerschuren.com aan het juiste adres. De eigen parketteurs zijn in staat uw oude parketvloer te schuren door het vervangen van stroken en schuren en lakken van het parket. Na het schuren van de houten vloer kan in principe voor een afwerking in lak-olie-hardwax gekozen worden.


HOUTEN VLOER PROFESSIONEEL LATEN SCHUREN

Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat de parketteurs alle voorkomende parketreparaties, zoals vaak lastige, aanhelingen en renovaties vakkundig kunnen uitvoeren. Niet voor niets werken wij voor diverse verzekeringsmaatschappijen als schadepartner.

UW HOUTEN VLOER SCHUREN?

Uw houten vloer schuren? Ook voor het schuren van trappen bent u bij Coutinho aan het juiste adres. Of het nu gaat om het behandelen van een traditionele trap met losse tapis stroken of met het opdek systeem. Wij hebben voor de behandeling van elke vloer een passende oplossing om de vloer weer nieuw te doen lijken.


0 Berichten

Een nieuwe huis met een bestaande vloer.

Een nieuwe huis met een bestaande vloer.

 

Omdat de kleur niet bij uw stijl past en u gaat uitbouwen denkt u waarschijnlijk: “die vloer moet er uit”. Dit hoeft echter niet altijd door parketrenovatie.Parketvloerschuren.com heeft vele methodes om bestaande vloeren te vernieuwen en professioneel aan te leggen. Door de vloer vakkundig te laten schuren krijgt u een zo goed als nieuwe vloer die afgewerkt kan worden naar keuze. Denk hierbij aan kleuren en de weerspiegeling van de vloer, bijvoorbeeld zijde-mat of extra mat.

Redenen voor parketrenovatie

Afhankelijk van de leefsituatie op de vloer kan het ook zo zijn dat uw vloer na jaren genieten parketrenovatie nodig heeft doordat er beschadigingen zijn ontstaan. Bijvoorbeeld door kinderen die enkele jaren intensief hebben gespeeld. Als de slijtage te storend wordt is de keuze voor parket schuren snel gemaakt.  Parketvloerschuren.com stofvrij houten vloeren door het gebruik van machines met stofafzuiging en heeft vele mogelijkheden in afwerking.

 

Een parketrenovatie heeft niet altijd met slijtage te maken.

 

Vaak is het schuren van de vloer nodig als de bestaande vloer wordt aangelegd in een uitbouw. Ook daarvoor bent u bij Parketvloerschuren.com aan het juiste adres. De nieuwe aangelegde vloer loopt met de juiste behandelingen naadloos over met de bestaande vloer. Parket schuren gebeurt ook nadat er gedeelte worden geheeld of gerepareerd. Deze reparatieplaatsen krijgen dan nagenoeg de bestaande vloer uitstraling. Na het schuren van de houten vloer is de afwerking minstens zo belangrijk.

 

Afwerking parketvloer

Nadat een parketvloer vakkundig door ons is geschuurd is het tijd voor een duurzame afwerking. Doordat  Parketvloerschuren.com met de beste merken kiest u automatisch voor een parketrenovatie van kwaliteit. Voor de afwerking heeft u keuze uit: lak, hardwax olie of een combinatie van olie-lak.

 

Vloer schuren en lakken

Na het schuren van de houten vloer wordt de vloer enkele keren gelakt. Een gelakte parketvloer geeft een slijtvaste beschermlaag aan de oppervlakte van het hout. Deze is goed te onderhouden en vochtig af te nemen. U heeft keuze uit zijde mat, mat en extra matte lak. De kleur van de lak is over het algemeen blank.

 

(Hardwax) olie

Met de keuze voor een olie kiest u voor de meest natuurlijke uitstraling van uw vloer. Meestal passen wij een hardwax olie toe. Door na het schuren de olie diep in het hout te poetsen krijg de vloer een matte natuurlijke uitstraling en geeft het optimale bescherming. Een parketrenovatie met hardwax olie is het best bestand tegen vocht, vuil en vlekken, maar jaarlijks bijwerken wordt aangeraden door o.a. het regelmatig schoon dweilen van de vloer. 

0 Berichten

parketvloer schuren

PARKET SCHUREN LAAT U DOEN DOOR PARKETVLOERSCHUREN

 

 

Een houten vloer dient na ongeveer tien tot vijftien jaar te worden geschuurd. Na enkele jaren intensief gebruik zullen er slijtage plekken ontstaan. Dit komt vaak voor op looppaden, bij de ingang van de ruimte en bij stoelen.

Het schuren en behandelen van uw parketvloer is een vak op zich. Zonder de juiste materialen en kennis is dit daarom een taak voor de vakman.Met veel kennis en ervaringen heeft parketvloerschuren zich al meerdere jaren gespecialiseerd met het schuren en behandelen van houten vloeren. Parketvloerschuren werkt met gespecialiseerde machines die voor deze werkzaamheden gebruikelijk zijn. Uw vloer wordt driemaal geschuurd, daarbij wordt er iedere keer gebruik gemaakt van een kleinere korrel schuurpapier. Om de vloer geheel glad te krijgen zal de vloer nog éénmaal worden gepolijst. Indien de vloerdelen een v-groef bevatten zal ook deze worden gefreesd voor optimaal resultaat.Na het schuren dient er een beschermlaag te worden aangebracht. Betrekking tot het soort hout zijn de volgende behandelingen mogelijk: 2 componenten olie, 2 componenten lak  Afhankelijk van de behandeling kunt u al naar 12 tot 24 uur uw vloer betreden en de ruimte inrichten.

bel ons

0641083453 

 


meer lezen 0 Berichten

parketvloer schuren

Parketvloer Schuren

 

parketvloer schuren en behandelen? Veel mensen besluiten niet te gaan verhuizen, maar besluiten hun bestaande woning te renoveren of te verbouwen.

Parketvloer schuren

parketvloer schuren is een absolute must wanneer u uw houten vloer gaat renoveren. Om een niet zichtbare aanheling te creëren en het bestaande nieuwe gedeelte als één nieuwe vloer te doen samenvoegen is zeer specialistisch werk.De overgang van de bestaande vloer naar het nieuwe gedeelte van de uitbouw is niet meer zichtbaar, er is één geheel gecreëerd.

EEN PARKETVLOER SCHUREN

Voor vakkundige parketrenovatie bent u bij Coutinho aan het juiste adres. De eigen parketteurs zijn in staat uw oude parketvloer te schuren door het vervangen van stroken en schuren en lakken van het parket. Na het schuren van de houten vloer kan in principe voor een afwerking in lak-olie-hardwax gekozen worden.
Het onderhoud verzorgen met de speciaal voor Coutinho parket en Traprenovatie ontwikkelde onderhoudsmiddelen voor parket.

HOUTEN VLOER PROFESSIONEEL LATEN SCHUREN

Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat de parketteurs alle voorkomende parketreparaties, zoals vaak lastige, aanhelingen en renovaties vakkundig kunnen uitvoeren. Niet voor niets werken wij voor diverse verzekeringsmaatschappijen als schadepartner.

UW HOUTEN VLOER SCHUREN?

Uw houten vloer schuren? Ook voor het schuren van trappen bent u bij Coutinho aan het juiste adres. Of het nu gaat om het behandelen van een traditionele trap met losse tapis stroken of met het opdek systeem. Wij hebben voor de behandeling van elke vloer een passende oplossing om de vloer weer nieuw te doen lijken.


0 Berichten

Parketschuurmachine huren

Wilt u uw parketvloer zelf schuren en behandelen? Kies er dan voor om een parketschuurmachine te huren bij Parketvloerschuren.com.

 

Huur een parketschuurmachine bij Parketvloerschuren.com

Veel mensen kiezen er voor om niet te gaan verhuizen, maar hun bestaande woning te renoveren of verbouwen. Het opknappen van uw parketvloer kan daar een onderdeel van zijn. Wanneer u besluit om uw houten vloer te renoveren, is het belangrijk deze goed te schuren. U zult zo jaren van uw nieuw gelakte parketvloer kunnen genieten.

 

Specialistisch schuren van uw parketvloer

Om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien, bent u wel even bezig. Het schuren en lakken van een parketvloer is nou eenmaal een specialistisch en tijdrovend karwei. Parketvloerschuren.com staat dan ook graag voor u klaar. Voor vakkundige parketrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze parketteurs zijn in staat uw oude parketvloer te schuren door het vervangen van stroken, het schuren en lakken van het parket. Parketvloerschuren.com biedt u:

 • Meer dan 25  jaar ervaring;
 • Specialistische parketteurs die continu bijgeschoold worden;
 • Diverse verzekeringsmaatschappijen als schadepartner;
 • Ervaring met vele houtsoorten en legmethodes;
 • Persoonlijke service;
 • Concurrerende tarieven.

Nu een parketschuurmachine huren

Neem contact op met de specialist in parketvloeren voor het huren van een parketschuurmachine. Wij werken enkel met de modernste materialen en apparatuur, allemaal ARBO gekeurd. Voor de behandeling van elke vloer een passende oplossing met Parketvloerschuren.com!

0 Berichten

Onderhoud houten vloer

Wist u dat regelmatig onderhoud cruciaal is om langer van uw houten vloer te kunnen genieten? Uw houten vloer gaat vaak levenslang mee, maar krijgt veel te verduren. Hierdoor wordt de vloer minder mooi en gaat hij sneller slijten. Kies er daarom voor om regelmatig onderhoud aan uw houten vloer uit te voeren. Parketvloerschuren.com biedt diverse onderhoudsproducten die uw vloer weer laten stralen als nieuw, zoals parketreiniger, parket polish & een remover/stripper.

 

Houten vloer onderhouden

Scherpe hakschoenen, rode wijn en schuivende stoelen zijn niet erg bevorderend voor uw houten vloer. Gelukkig is Parketvloerschuren.com in staat om uw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien. Wij garanderen u het beste resultaat. Wat kunt u verder van ons verwachten?

 • Persoonlijke service;
 • Diverse verzekeringsmaatschappijen als schadepartner;
 • Bijna 25 jaar ervaring;
 • Concurrerende tarieven;
 • Ervaring met vele houtsoorten en legmethodes;
 • De beste materialen en apparaten;
 • Specialistische parketteurs die continu bijgeschoold worden.

Contact opnemen voor een prachtig resultaat

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud aan uw houten vloer? Bekijk onze tarieven of neem voor vragen of een afspraak contact met ons op. Ook voor onderhoud aan uw houten trap bent u bij ons aan het juiste adres. En indien gewenst doen wij graag meer, zoals het aanbrengen van nieuwe plinten. Op ons kunt u rekenen.

0 Berichten

Onderhoud aan uw eikenvloer

Heeft u zo’n prachtige eiken vloer in uw huis liggen? U wilt deze vloer dan graag zo mooi mogelijk houden, zodat u er lang van kunt genieten. Parketvloerschuren.com helpt u graag bij het onderhoud van uw eiken vloer.

 

Zelf uw eiken vloer onderhouden

Uw gelakte eiken vloer kunt u eenvoudig zelf onderhouden. U kunt bijvoorbeeld vilt onder stoelen en andere meubels gebruiken en een parket saver onder uw bureaustoel leggen. Maar er zijn ook speciale producten die uw eiken vloer mooi houden:

 • Parketreiniger voor lakvloeren;
 • Polish ter bescherming van de lakvloer;
 • Remover/stripper voor het intensief reinigen;

Al deze onderhoudsartikelen zijn uiteraard te koop in onze winkel, maar ook online in onze webshop.

 

Regelmatig onderhoud van uw eiken vloer

Regelmatig onderhoud van uw eiken vloer is van levensbelang wanneer u deze in mooie staat wilt houden. Bij Parketvloerschuren.com zijn wij in staat om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Onze ervaren parketteurs schuren uw eiken vloer en voorzien deze vervolgens volledig van een nieuwe laag lak of olie. Daarbij werken we met de beste materialen en apparaten, verlenen we een persoonlijke service en bieden we scherpe tarieven. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt met onze mogelijkheden voor onderhoud aan uw eiken vloer? Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Bekijk ook gerust eens onze tarieven en bereken eenvoudig wat de kosten ongeveer zullen zijn.

0 Berichten

Eiken vloer onderhoud

Heeft u zo’n prachtige eiken vloer in uw huis liggen? U wilt deze vloer dan graag zo mooi mogelijk houden, zodat u er lang van kunt genieten. Voor specialistisch eiken vloer onderhoud neemt u daarom contact op met Parketvloerschuren.com.

 

Regelmatig uw eiken vloer onderhouden

Regelmatig onderhoud van uw eiken vloer is van levensbelang wanneer u deze in mooie staat wilt houden. Bij Parketvloerschuren.com bieden wij diverse onderhoudsartikelen die uw vloer weer zullen laten stralen. Deze kunt u eenvoudig zelf aanbrengen! Om uw gelakte parketvloer schoon te maken is er een parketreiniger speciaal voor lakvloeren, een polish om de parketvloer te beschermen en een remover/stripper voor het intensief reinigen van uw parketvloer. U zult verstelt staan van het verbluffende resultaat!

 

Scherpe tarieven

Parketvloerschuren.com staat bekend om haar persoonlijke service. Uw wens staat centraal. Wij willen u dan ook graag optimaal van dienst zijn. Wij kunnen u een uitstekend resultaat garanderen door dat wij werken met de beste materialen en apparaten. Daarnaast hebben wij bijna 25 jaar ervaring met diverse houtsoorten en legmethodes. Wij weten wat we doen. En door efficiënt te werk te gaan kunnen we zeer concurrerende prijzen hanteren. Nog meer voordeel voor u dus!

Contact & tarieven

Wilt u meer informatie over eiken vloer onderhoud? Maak dan kennis met Parketvloerschuren.com. Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op en maak direct een afspraak. Wij laten uw eiken vloer weer stralen als nieuw!

0 Berichten

STOFVRIJ SCHUREN VAN HOUTEN VLOEREN / PARKETVLOEREN IS:

♦ Beter voor uw gezondheid.

♦ Gunstig voor mensen met een allergie.

♦ Huis onder het stof = verleden tijd. Geen grote schoonmaak achteraf.

♦ Beter voor het milieu – betere luchtkwaliteit binnenshuis.

♦ Mooier eindresultaat van uw houten vloer.

Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van houten vloeren / parketvloeren. Wij hebben dit opgelost met het Bona Dust Care System, een stofzuiger gekoppeld aan de schuurmachine met een compleet afgesloten systeem en dankzij een uniek naadloos stofzaksysteem kan het stof niet ontsnappen tijdens het wisselen van de stofzak. Schuren zonder stof en minder geur – overeenkomstig de Nederlandse regelgeving.


0 Berichten

parketvloer schuren in breda 

kies voor een professional

 

Het schuren van een parketvloer lijkt een eenvoudige klus, maar in feite betreft het een project dat specifieke kennis, vaardigheden en ervaring vereist. Zo dient iedere parketvloer een andere behandeling te krijgen, simpelweg omdat iedere parketvloer weer anders is. Daar komt nog bij dat het schuren van een parketvloer alleen kan met professionele apparatuur, die alleen professionals op het gebied van parketvloer schurenBreda in huis hebben. Wilt u een parketvloer laten schuren in Breda of de directe omgeving van Breda? Zet onze professionals dan aan de slag om dit op professionele wijze te doen. 

 

De juiste kennis, vaardigheden en ervaring in huis

 

Onze professionals hebben alle kennis, vaardigheden en ervaring in huis om parketvloeren in allerlei soorten en maten op de juiste manier te schuren. Of er nu sprake is van een vloer in lichthout die geschuurd moet worden of juist een vloer die van een likje verf voorzien is en die op professionele wijze geschuurd moet worden voor een behandeling: onze professionals kunnen alle vloeren schuren. Bovendien hebben wij niet alleen de juiste kennis, vaardigheden en ervaring in huis om het werk te verrichten, maar hebben wij ook de beste machines van de markt om het klusje te klaren. 

 

Geen zin in stof? Wij werken altijd stofvrij

 

Veel mensen vermijden het schuren van de vloer omdat zij geen zin hebben in de grote hoeveelheid stof die vrijkomt bij het schuren van de vloer en die in de gehele woning gaat zitten. Een groot voordeel van onze diensten met betrekking tot parketvloer schurenBreda, is het feit dat onze professionals stofvrij werken. Dit betekent dat u na het schuren van de vloer geen last heeft van stof in uw gehele huis en dat u na het schuren van de vloer direct verder kan gaan met de behandeling van uw parket. 

 

Altijd een voordelige keuze

 

Veel klussers kiezen ervoor om de vloer in huis zelf te schuren en op deze manier kosten te besparen, maar het schuren van een vloer door professionals hoeft helemaal niet duur te zijn. Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk is, werken wij altijd met aantrekkelijke tarieven. Daar komt nog bij dat onze facturen altijd achteraf betaald mogen worden, zodat klanten pas hoeven te betalen voor onze dienstverlening als zij zeker weten dat ze tevreden zijn. Geen dure investering dus, maar een voordelige manier om een vloer weer te laten stralen. 

 

Profiteer van ons gratis onderhoudspakket

 

Wie een vloer laat schuren door onze professionals, profiteert na het schuren van de vloer altijd van een gratis onderhoudspakket. Door gebruik te maken van dit uitgebreide onderhoudspakket, weet je zeker dat je vloer voor vele jaren blijft stralen. 

 

www.parketvloerschuren.com

0 Berichten

Parketvloer schuren? Raadpleeg een professional voor vloer schuren

parketvloer schuren, vloer schuren

Het schuren van een parketvloer is een activiteit waar specifieke vakkennis voor benodigd is.


Om ervoor te zorgen dat een vloer volledig en helemaal goed geschuurd wordt, de vloer helemaal stofvrij wordt gemaakt en de vloer goed voorbereid wordt voor het aanbrengen van olie of lak, is er namelijk een specifiek inzicht nodig in het op de juiste manier schuren van een vloer. Onze parketteurs hebben deze specifieke kennis opgedaan door een specifieke studie te volgen met betrekking tot het behandelen van een vloer, maar ook door jarenlang diverse vloeren te schuren. Iedere vloer is anders, maar onze professionals kunnen door hun vakkennis en jarenlange ervaring aan de slag met iedere vloer voor parketvloer schuren. 


Altijd aan het werk met professionele schuurmachines


Wij werken altijd met professionele schuurmachines bij vloer schuren. Deze professionele schuurmachines zijn voorzien van een goede afzuiging, die te allen tijde voldoet aan de nieuwe richtlijnen. Door de goede afzuiging van de schuurmachines laat er weinig tot helemaal geen schuurstof los, waardoor we stofvrij kunnen werken. Is het schuren afgerond, dan zorgen onze professionals ervoor dat de vloer altijd netjes gestofzuigd wordt om de vloer klaar te maken voor het aanbrengen van olie of lak.


Zelf schuren of vloer laten schuren?


Wie een vloer moet schuren, kan dit natuurlijk zelf doen. Een groot nadeel van het zelf schuren van een vloer is dat het arbeidsintensief is om een vloer te schuren en dat er bovendien altijd het risico bestaat dat de vloer niet goed geschuurd wordt. Zo laat het resultaat na het zelf schuren vaak te wensen over, waardoor het verstandiger is om een professional in de hand te nemen voor het schuren van een vloer. Een professional neemt namelijk niet alleen het werk uit handen, maar zorgt er ook voor dat de vloer altijd perfect geschuurd wordt en dat het resultaat helemaal naar wens is.

Vloer schuren: een kleine investering

Het laten schuren van de vloer door een professional is slechts een kleine investering die vaak niet veel duurder is dan het zelf huren van een schuurmachine om de vloer in enkele uren tijd te schuren. Daar komt nog bij dat wij klanten altijd de mogelijkheid geven om achteraf te betalen, zodat klanten zeker weten dat zij geld betalen voor iets waar zij tevreden mee zijn. En is de vloer helemaal af? Dan bieden wij gratis onderhoud aan, zodat onze klanten zo lang mogelijk plezier van hun perfecte vloer hebben. Het investeren in een professional voor het schuren van een vloer is dus geen grote investering, maar een investering waar onze klanten nog jarenlang plezier van hebben.


Meer weten over het schuren van een vloer? Kijk op www.parketvloerschuren.com! 

0 Berichten

Stofvrij vloer schuren laat uw vloer schuren door een proffessioneel bedrijf

Wij van parketvloerschuren.com schuren uw parketvloer met professionele schuurmachines die zijn voorzien van een goede afzuiging die voldoen aan de Arbo-richtlijnen waardoor zij weining tot geen schuurstof loslaten. Na het schuren van de houten vloer stofzuigen wij de gehele vloer om daarna de olie of lak aan te brengen.
Voor het goed schuren en afwerken van en parketvloer is vakkennis nodig. Onze parketteurs hebben deze specifieke kennis vanuit de studie en door de jarenlange ervaring die zij opgebouwd hebben met het schuren en oliën en lakken van houten vloeren. Elke houten vloer is anders en door de aanwezige kennis kunnen onvoorziene problemen vaak ter plekke opgelost worden. 

Zelf mijn vloer schuren of laten schuren!

Het is niet zo heel veel duurder om uw vloer te laten schuren en oliën of lakken dan het zelf te doen. Het resultaat bij zelf schuren laat vaak te wensen over en dan moet er alsnog een specialist bijkomen. Daarbij wordt regelmatig onderschat hoeveel tijd er in gaat zitten en hoeveel verschillende schuurmachines er nodig zijn.
Wij hebben standaard alle benodigde professionele en gekeurde parketschuurmachiens bij ons. Gehuurde machines voldoen vaak niet aan de eisen om het optimale resultaat op de vloer te behalen. Dit terwijl de kosten van huur van machines en materialen van de diverse schuur- en boenmachines niet goedkoop is.
Wij geven u graag vakkundig advies!. Heeft u vragen?, neem contact met ons op 0641083453 en wij helpen u graag!

0 Berichten

Houten vloer schuren door de vakman

Houten vloer schuren door de vakman 

Zelf een houten vloer schuren kan dat ?

In sommige gevallen zou een handy man zelf een massive vloer kunnen schuren dit soort vloeren zijn vaak 9mm dik boven op de groef en mes verbinding.

kunnen alle houten vloer geschuurd worden. in de meeste gevallen wel maar let bij de meeste vloeren is het verstandig om een vakman het werk te laten doen.

 

Tapis vloeren bvb een visgraat met band en bies zal in de meeste gevallen een toplaag hebben van 6 mm.

Deze vloeren adviseren wij te laten schuren door een vakman. 

 

Lamel parket  

Een lamel vloer is opgebouwd op kruislingse stroken vuren met een toplaag van vaak 3,4 mm 

Deze houten vloer schuren door een vakman 

Duo planken 

Een duoplank een opgebouwde parketvloer op basis van triplex met vaak een toplaag van 6mm.

Let op teven ook in 3,4 mm deze vloeren laten schuren door een vakman.

wij van parketvloerschuren kunnen u een advies geven wat de mogelijkheden zijn in afwerkingen.

en kunnen u adviseren welke handelingen u makelijk zelf kan doen.

houten vloeren schuren 

Wij van parketvloerschuren werken uitsluitend met de modernste machines en al deze machines werken stofvrij .

Dat is beter voor u en voor ons, Zo word onze olie geteeld in Nederland en word deze ook in nederland gemaakt een 100% nederlands product.

onze lakken die een green label hebben worden gemaakt door Bona marktlijder in de wereld als het om parket lakken gaat.

in onze showroom of bij u thuis kunnen wij u alle kleuren laten zien welke toepasbaar zijn op uw houten vloer. Houten vloeren schuren laat u het beste doen door de vakman .

houten vloeren schuren gebeurd bij ons stofvrij wij zijn tevens bona gecertificeerd wat inhoud dat wij getraind worden om op zo best mogelijke manier met deze lakken te werken 

0 Berichten

Stofvrij parketvloer schuren


 

Vroeger ging het schuren van een parketvloer altijd gepaard aan een huis vol stof.

 

Ondanks het feit dat er gebruik gemaakt wordt van stofzakken bleef er altijd wel stof achter, en was men toch al gauw 3 dagen kwijt om de stof weg te krijgen.

 

Gelukkig is de technologie van stofvrij parket schuren in de jaren verbeterd , en is het nu dan ook mogelijk om parketvloeren te schuren zonder dat er stof achterblijft.

 

Parketvloerschuren.com is de specialist als het gaat om stofvrij parketvloer schuren.

 

Bent u op zoek naar een specialist, die uw mooie parketvloer als nieuw kan maken en dat zelfs kan zonder dat er stof achterblijft?  Zoek dan niet verder want wij kunnen u helpen tegen zeer scherpe tarieven.

 

Hoe gaat stofvrij parketvloer schuren in zijn werking?

 

Door gebruik te maken van een schuurapparaat dat direct verbonden is aan een grote stofzuiger, wordt het stof tijdens het schuren direct opgezogen en blijft er zo geen stof achter in de ruimte of op de vloer.

 

Voorheen werd er gebruik gemaakt van stofzakken, die het stof opvingen tijdens het schuren. Dit voorkwam dat er grote hoeveelheden stof achterbleven, maar doordat de stofzakken nooit helemaal goed afsloten bleef er toch nog een hoop stof achter. Het resultaat was dat klanten vaak minimaal 3 dagen bezig waren om de stof weg te krijgen, en daarom is er dan nu ook een manier gevonden waarbij stofvrij parketvloer schuren ook echt stofvrij is.

 

Stofvrij parketvloer schuren verplicht in Nederland

 

Naast het feit dat het stofvrij schuren natuurlijk voor de klant stukken beter is, is het ook nog eens verplicht in Nederland! De Arbo heeft namelijk het stofvrij schuren verplicht gesteld, vanwege de gezondheid. Er kwam natuurlijk altijd een hoop stof vrij, en deze stof werd dan ook door de vakmensen ingeademd wat zeer slecht is voor de longen.

0 Berichten

Is schuren van een houten vloer echt nodig

Nee is ons antwoord, soms is een houten vloer alleen vervuild en toont een vloer grijzig door vuil!

 

Wij gebruiken al een nieuwe methode, waar uw parket of houten vloer intensief gereinigd wordt!

Intensief reinigen van verouderde, geborstelde, bezaagde of geschuurde houten vloeren!

Met Onze speciale Power Scrubber van Karcher/Bona zijn wij instaat zonder te schuren uw houten vloer schoon en te reinigen!

 

Hoe werkt de intensieve schoonmaak reiniging met een Power Scrubber van Karcher/Bona!

 

Twee tegengesteld draaiende borstels die het houten oppervlak schrobt met een oplossing van water en intensief-reiniger. De twee zuigmond (aan de uiteinden van de machine) verwijderen en zuigen al het los gekomen vuil van de houten vloer en laten deze nagenoeg droog achter! Dit is de kracht van de power scrubber (nat schrobber/afzuig systeem)met vacuüm afzuig systeem van het vuile schoonmaak water!

 

Nabehandelen van een Intensief gereinigde houten vloer!

 

Ja, dit is altijd raadzaam Op deze wijze blijft uw houten vloer in top conditie, en verlengt u de levensduur van de houten vloer! Deze nabehandeling kan gedaan worden met parketlak, hardwaxolie of olie, maar ook met onderhouds middelen die u reeds gebruikt.

Veel gebruikte onderhouds middelen voor houten vloeren zijn;

 

Bona onderhouds olie ,Woca onderhouds olie, Osmo vloeibare was/wax, Aquamarijn finilim, revol, waxol 60, Parket polish voor gelakte houten vloeren! Zorgt dat het hout weer is beschermt!

Uit onze ervaring is gebleken dat een betere afwerking wordt verkregen van een houten vloer!

Als deze houten vloer behandeld met de basis afwerking van lak, olie of hardwaxolie!

 

Laat vandaag nog u vloer beoordelen door ons en vraag naar het beste  onderhouds advies voor u vloer.

Deze inspectie is geheel vrijblijvend 

1 Berichten

parket schuren

Parket schuren  door Parketvloerschuren.com

Het parket schuren en behandelen van uw

parketvloer is een vak op zich

Zonder de juiste materialen en kennis is dit daarom een taak voor de vakman.

Met veel kennis en ervaringen heeft Parketvloerschuren.com zich al meerdere jaren (25 jaargespecialiseerd met het leggenschuren en behandelen van houten vloeren.Parket schuren werkt met gespecialiseerde machines die voor deze werkzaamheden gebruikelijk zijn

Hiervoor gebruikt Parketvloerschuren.com machines die stofvrij schuren.

Na het behandelen van uw parket is de vloer naar 12 uur te betreden.


Stofvrij Schuren is !!!!


•   Beter voor uw gezondheid.

•   Gunstig voor mensen met een allergie.

•   Huis onder het stof = verleden tijdGeen grote schoonmaak achterafMeubels hoeven niet te worden afgedekt.

•   Beter voor het milieu - betere luchtkwaliteit binnenshuis.

•   Beter eindresultaat van uw houten vloer.


Het parket schuren van uw vloer 


Een nieuwe parketvloer gaat levenslang mee. Echter bestaat de kans dat er slijtage ontstaatZeker naar enkele jaren intensief gebruikVoorbeelden hiervan kunnen zijn:

slijtplekken - vochtplekken - krassen - deuken


De oplossing hier voor is om uw vloer te laten parket  schurenDoordat uw vloer meerdere malen geschuurd wordt zal de slijtage en of beschadigingen verdwijnen. Het voordeel van het parket schuren van uw parket is dat u geen nieuwe vloer dient aan te schaffenHierdoor zal u flink in de kosten besparen. De vloer ziet er na het parket schuren geheel als nieuw uit.


Nieuw uiterlijk!

Wanneer u bent uitgekeken op de kleur van uw vloer of dat de kleur van uw vloer niet meer bij uw interieur past dan is het parket schuren van uw vloer de oplossing ! De kleur zal volledig worden verwijdert en u kunt zelf een nieuwe kleur kiezen wat beter bij uw interieur past.

Wij hebben meer dan 100 kleuren.

7 Berichten

Het voordeel van stofvrij parket schuren

Het voordeel van stofvrij parket schuren

Het schuren van een houten vloer is een vak. Onze parketteurs schuren het parket op een professionele en vakkundige wijze. Bij het schuren van het parket wordt gebruik gemaakt van geavanceerde stofzuigers waarop de schuurmachines aangesloten worden zodat er stofvrij geschuurd wordt en de ruimte schoon blijft.  Fijn voor u en onze medewerkers

 

Een parket op de juiste wijze schuren zonder heuvels en dalen is specialisten werk. Voor onze medewerkers is parketschuren hun dagelijks werk en zij weten per houtsoort, legpatroon en afwerking op een juiste wijze het parket krasvrij te schuren. Bij het schuren van het parket wordt gebruik gemaakt van professionele stofzuigers waarop alle parketschuurmachines worden aangesloten waardoor de geproduceerde schuurstof tijdens de schuurklus tot een minimum beperkt wordt.

www.parketvloerschuren.com wij maken uw vloer weer als nieuw

 

 

0 Berichten

Parket schuren Breda,Tilburg,Rotterdam,denbosch,Eindhoven,utrecht

Voor parket schuren gaat u naar Parketvloerschuren.com.


Als specialist in houten vloeren kunnen wij u van dienst zijn met professioneel parket schuren in Breda,Tilburg ,Rotterdam Eindhoven,Den bosch Wij blazen uw houten vloer nieuw leven in en met oog op detail realiseren wij een vloer met een prachtige uitstraling.


Deskundige aanpak bij parketvloerschuren.com door de vloerspecialist.


Sinds 2000 zijn wij de specialist in houten vloeren. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van massief parket of een samengestelde vloer en wij kunnen benodigd onderhoud voor uw vloer uitvoeren. Wanneer er in de loop der jaren sprake is van krassen of kleine deukjes in uw vloer, kunt u ervoor kiezen om uw vloer opnieuw te laten schuren. Met parket schuren Breda kunnen wij lichte krassen en kleine deukjes verwijderen en door uw vloer te behandelen met olie of lak wordt uw vloer weer prachtig mooi van kleur. Met het inschakelen van een professional bij parket schuren breda is vakwerk gegarandeerd wat zorgt voor een optimale uitstraling van uw vloer.


Optimaal resultaat bij Parketvloerschuren.com


Bij parketvloerschuren.com wordt de vloer eerst meerdere malen geschuurd om de oude wax- was- of laklagen geheel te verwijderen. Ook worden krassen en lichte deukjes hiermee minder zichtbaar. Vervolgens polijsten we de parketvloer op zorgvuldige wijze, waarmee deze weer geheel egaal wordt gemaakt. Afhankelijk van het type vloer en de wensen van de klant, wordt de vloer vervolgens behandeld met olie of lak. Dit draagt bij aan goede bescherming van de vloer tegen vuil en vocht. 

 

0 Berichten

Vloer schuren

Vloer schuren door Parketvloerschuren.com

Het vloer schuren en behandelen van uw parketvloer is een vak op zich. Zonder de juiste materialen en kennis is dit daarom een taak voor de vakman.

Met veel kennis en ervaringen heeft Parketvloerschuren.com zich al meerdere jaren

(25 jaar) gespecialiseerd met het leggen, schuren en behandelen van houten vloeren.Parketvloerschuren.com werkt met gespecialiseerde machines die voor deze werkzaamheden gebruikelijk zijn. Hiervoor gebruikt Parketvloerschuren.com die stofvrij schuren.

 

Na het behandelen van uw parket is de vloer naar 24 uur te betreden.

 

Stofvrij Schuren

 

•   Beter voor uw gezondheid.

•   Gunstig voor mensen met een allergie.

•   Huis onder het stof = verleden tijd. Geen grote schoonmaak achteraf. Meubels hoeven niet te worden afgedekt.

•   Beter voor het milieu - betere luchtkwaliteit binnenshuis.

•   Beter eindresultaat van uw houten vloer.

Het renoveren van uw parket

Een nieuwe parketvloer gaat levenslang mee. Echter bestaat de kans dat er slijtage ontstaat. Zeker naar enkele jaren intensief gebruik. Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

- slijtplekken - vochtplekken - krassen - deuken

De oplossing hier voor is om uw vloer te laten schuren. Doordat uw vloer meerdere malen geschuurd wordt zal de slijtage en of beschadigingen verdwijnen. Het voordeel van het schuren van uw parket is dat u geen nieuwe vloer dient aan te schaffen. Hierdoor zal u flink in de kosten besparen. De vloer ziet er na het schuren geheel als nieuw uit.

 

Nieuw uiterlijk!

 

Wanneer u bent uitgekeken op de kleur van uw vloer of dat de kleur van uw vloer niet meer bij uw interieur past dan is het schuren van uw vloer de oplossing ! De kleur zal volledig worden verwijdert en u kunt zelf een nieuwe kleur kiezen wat beter bij uw interieur past.

Wij hebben meer dan 100 kleuren.

parketvloer opschuren zelf parket schuren houten vloer schuren houten vloer laten schuren vloer laten schuren parket schuren prijs parketvloer schuren en lakken houten vloer schuren en olien vloer schuren en olien eikenhouten vloer schuren eiken vloer schuren

0 Berichten

Hoe schuren wij parketvloeren?

Parket schuren

Traditioneel gelegde parketvloeren gaan een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt ook een parketvloer, zeker na jaren intensief gebruik. Als u erg gesteld bent op uw vloer kunnen wij een totale renovatie van uw parketvloer (parket schuren) verzorgen. U zult zien dat na de behandeling uw parketvloer weer even mooi van uitstraling is als toen het net gelegd werd. Desgewenst komen we de vloer beoordelen of het de moeite waard is om uw parket te schuren. Denk ook eens na over eventuele nieuwe deklijstjes of plinten! 


Hoe schuren wij parketvloeren?

Wij maken uw vloer weer als nieuw, meestal binnen één dag. Opnieuw uw parket schuren en polijsten is nodig na jaren intensief gebruik. Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze gewoon weer als nieuw kunt maken door er een laagje vanaf te schuren. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Plankjes die b.v. te erg beschadigd zijn kunnen worden vervangen door nieuwe plankjes.

Meestal wordt uw parketvloer in één dag geschuurd en afgewerkt, afhankelijk van het aantal vierkante meters en de afwerking. Lakken van uw parket wordt in drie keer gedaan. Dit betekent dat het één dag langer duurt, maar daarna kan uw vloer er weer jaren tegenaan, natuurlijk met enig klein onderhoud.

Lakken, oliën en ook inkleuren van bestaande vloeren is inmiddels ook heel gewoon geworden. Met de White Hardwas/olie ziet bijvoorbeeld uw traditionele eiken visgraatparket er ineens moderner uit. Met de Brown Hardwas/olie wordt de parketvloer veel warmer en dieper van kleur.

0 Berichten

Houten vloer laten schuren

Houten vloer laten schuren

Goede houten vloeren gaan een leven lang mee. In de loop der jaren wordt uw houten vloer natuurlijk wel minder mooi door gebruik en ongelukjes. Gelukkig kunt u uw houten vloer laten schuren en weer opnieuw in de olie of lak laten zetten. Het resultaat is vaak erg mooi; uw houten vloer komt weer als nieuw onder de oude, afgeschuurde laag vandaan. Een laag verse lak of olie, en het verschil met een nieuwe vloer is echt nauwelijks meer zichtbaar!

 

Een houten vloer laten schuren, hoe gaat het in zijn werk?

Parketvloerschuren.com kan meestal binnen één dag uw vloer behandelen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de omvang van de klus, maar met een houten een vloer in een gemiddelde woonkamer is het meestal geen probleem. Eerst schuren wij een laagje af van de vloer, zodat het onaangetaste hout eronder verschijnt. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Delen van de vloer die erg beschadigd zijn, kunnen vaak zelfs vervangen worden voor nieuwe delen.

Wanneer de vloer geschuurd en schoongemaakt is, kunnen we olieën of lakken. Dit gebeurt meestal in meerdere lagen, afhankelijk van de behandeling die u hebt gekozen. Met de White Hardwas/olie creëren we een moderne uitstraling,  met de Brown Hardwas/olie wordt de vloer veel warmer en dieper van kleur.

Indien gewenst kunnen wij nog extra werkzaamheden verrichten om alles echt compleet als nieuw te maken. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van nieuwe plinten!

 

Contact en prijzen

Wilt u uw houten vloer laten schuren? Neem voor vragen of een afspraak even contact met ons op; voor u het weet staat u weer op een stralende parketvloer! Bent u benieuwd naar de prijs? Kijk dan eens op onze prijslijst. U kunt met deze lijst makkelijk zelf berekenen wat de kosten ongeveer zullen zijn. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw vloer? Bel gerust even, we adviseren u graag!

0 Berichten

Parketvloer schuren met milieubewuste producten voor U en Onze parketteurs

Wij gebruiken de nieuwste generatie Eco/Bio vriendelijke afwerkingsmaterialen die vriendelijker voor het milieu zijn en voor ons en onze kinderen.

Wij van parketvloerschuren.com zijn een bedrijf dat aan alle voorwaarden voldoet om u een renovatie te garanderen die gezond voor U en Ons is.

 

Onze Eco/Bio producten zijn vriendelijk voor het milieu om dat er minder natuurlijke hulpbronnen voor gebruikt worden. De natuurlijke hulpbronnen zoals het vlas van onze bio olie word  bijvoorbeeld onder de rook van Schiphol geteeld waar het verbouwen van etenswaren niet verstandig is. Deze producten verminderen de impact die ze hebben op het milieu, wij creëren een gezondere plek voor mensen om in te wonen en te werken.

 

Dit proces begint al bij de aanschaf van een houten vloer. Denk hierbij aan hout met het FSC label. Bij het renoveren van houten vloeren schuren wij met respect voor milieu en uw gezondheid. Zo nemen wij alle materialen mee die u zelf niet verantwoord kunt afvoeren.

 

Wij schuren uw houten vloer, waarbij wij gebruik maken van producten en machines waarbij wij duurzaamheid, milieu en de gezondheid van U en van Ons  altijd voor ogen hebben. Werken en leven met deze producten moet goed zijn voor de gezondheid en voor het milieu. Daarom vindt u bij ons een volledig assortiment milieubewuste producten. Wij schuren met stofvrije, ergonomische schuurmachines en lakken op waterbasis. En onze Bio vloerolie die gemaakt is van een Nederlands natuurprodukt,

 

Onze innovatieve aanpak heeft geleid tot oplossingen als lakken op waterbasis, Bio Olie en  schuurmachines met een stofopvangsysteem wat tot 99,8% van het stof verwijdert.

Onze watergedragen lakken voldoen aan de strengste normen en wordt onder andere toegepast op de houten vloeren van Schiphol en het Rijksmuseum. Deze hebben zich in slijdvastheid al ruimschoots bewezen.

 

Laat uw vloer duurzaam  door ons saneren en stofvrij schuren.

 

Op al onze behandelingen geven wij 5 jaar garantie .

 

Wij zeggen dan ook de gezondheid is een universele waarde.

 


0 Berichten

Parket schuren zonder stof? Dat Kan !

Het schuren van een parketvloer is een klus die vaak wordt uitgesteld. De gedachte aan al het stof dat vrijkomt tijdens het schuren is voor de meeste mensen een reden om het uit te stellen.

Gelukkig behoort dit scenario tot de verleden tijd. Gedaan met het op voorhand verwijderen van alle meubels, tapijten en schilderijen, het logeren bij vrienden of familie tijdens de werken en de nodige stress die hierbij komt kijken. Bij Parketvloerschuren.com zorgen wij ervoor dat uw parket er weer tiptop uitziet en dit alles…zonder stof!

Reeds jaren zijn wij dé specialist in het stofvrij schuren van parket. Uw parket ziet er weer uit als nieuw en dit tegen de scherpste prijzen.


Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij maken gebruik van de laatste nieuwe apparatuur waarbij het schuurapparaat wordt aangesloten op een grote stofzuiger. Tijdens het schuren gaat het stof meteen naar de stofzuiger waardoor uw huis stofvrij blijft. Vroeger werd ook reeds gebruik gemaakt van stofzakken maar doordat deze vaak niet goed waren afgesloten bleef er steeds een hoop stof achter. Dit is nu verleden tijd.


Hout is onze passie

Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we uw houten vloer moeten aanpakken. Ongeacht of het gaat om een opfrissing of zware beschadiging aan het parket, bij Parketvloerschuren.com zorgen wij ervoor dat uw parket er weer als nieuw uitziet. Na het schuren kan u kiezen voor een behandeling met Hardwax, olie of lak. Wij werken enkel met de beste producten. Meer informatie over onze producten kan u HIER vinden.

Door onze stofvrije aanpak heeft u nadien weinig tot geen werk meer om alles op te kuisen en kunt u uw woonruimte meteen weer gebruiken.

Het is in Nederland ook wettelijk verplicht om stofvrij te schuren wegens het belang voor het milieu en de gezondheid van de mens. U bent bij ons dus aan het juiste adres.

 

Contacteer ons HIER voor een “stofvrije” afspraak en geef uw parket de voeding die het verdient.

 

 

0 Berichten