Stofvrij schuren

Ons bedrijf uit Noord Brabant is specialist op het gebied van het schuren van houten vloeren én het mooie van alles is dat wij dit geheel stofvrij kunnen doen. Dit is bijvoorbeeld gunstig voor mensen met een allergie Hoe wij dit doen? Het is een geheim dat wij graag met u delen. In onze showroom in ‘s-Hertogenbosch laten wij u graag het een en ander zien.


Stofvrij schuren Noord Brabant

Stofvrij schuren ’s-Hertogenbosch

Stofvrij schuren Rotterdam

Stofvrij schuren Eindhoven

Stofvrij schuren Nijmegen


Wij zijn natuurlijk niet het enige bedrijf in Den Bosch die houten vloeren stofvrij kan en mag schuren. Maar wij zijn wel de beste, omdat wij gebruikmaken van professionele machines. Onze machines hebben een langwerkend filter waardoor er vele malen meer stof kan worden opgevangen dan voorheen. Met volledig afgesloten stofsysteem verhindert dat er stof ontsnapt bij het verwisselen van de zak en garandeert een stofvrij proces in alle fasen. Uw vloer is in betrouwbare handen.

De aanschaf van een houten vloer is vaak een behoorlijke investering én daarom is ervaring en kwaliteit een belangrijk aspect bij het kiezen van een eerlijke partij die deze stofvrij kan schuren. Wij zijn zo’n partij die kwaliteit kan bieden door jarenlange ervaring. Daarnaast bieden wij ook nog eens een geweldige service.

In onze showroom in ’s-Hertogenbosch kunt u zich van onze expertise in het stofvrij schuren van parket laten overtuigen. Na onze behandeling is uw vloer weer als nieuw en desgewenst kunnen wij deze afwerken in een geheel andere kleur. Het stofvrij laten schuren van een vloer biedt een aantal.

belangrijke voordelen zoals:


Gunstig voor mensen met een allergie

Makkelijker in onderhoud

Beter voor uw gezondheid én voor het milieu

Schonere ruimte


In Nederland hebben veel mensen last van een stofallergie.

U kunt er best ziek van worden, zeker als er veel stofdeeltjes vrijkomen. De belangrijkste prikkel in stof wordt gevormd door de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit beestje scharrelt graag in vele huishoudens rond. Veel mensen kiezen dan ook voor een houten vloer in plaats van vloerbedekking. Een houten vloer is beter te onderhouden waardoor er minder irritatie aan de luchtwegen ontstaat. Een goede oplossing!

Het stofvrij schuren van een houten vloer is niet alleen prettig voor mensen met allergie. Het is ook beter voor het milieu. Wij dragen graag ons steentje bij, zodat iedereen kan blijven genieten. Een parketvloer is niet alleen praktisch, maar ook een streling voor het oog. Zo’n vloer straalt warmte en charme uit, zodat u comfortabel kunt wonen.

Ons bedrijf uit Den Bosch is Bona gecertificeerd. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste snufjes en kennis hebben van technische innovaties. Regelmatige scholingen leiden er toe dat u een goed en vrijblijvend advies krijgt. Natuurlijk werken met de meest actuele producten uit het bekende Bona System. U kunt rekenen op de beste kwaliteit!

Na jarenlang ervaring in renovatie van houten vloeren en stofvrij schuren van parket staan wij garant voor het beste resultaat en houden wij de kosten zo laag mogelijk. Door het gebruik van externe professionele stofzuigers vindt u geen stofje meer in uw huis. Geweldig toch? Maakt u maar eens kennis met onze specialisten. Ons werkgebied is zeer breed van Breda, Rotterdam tot Eindhoven en van Tilburg tot Nijmegen. Wij heten u alvast van harte welkom.

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!