Stofvrij schuren

Ons bedrijf uit Noord Brabant is specialist op het gebied van het schuren van houten vloeren én het mooie van alles is dat wij dit geheel stofvrij kunnen doen. Dit is bijvoorbeeld gunstig voor mensen met een allergie Hoe wij dit doen? Het is een geheim dat wij graag met u delen. In onze showroom in ‘s-Hertogenbosch laten wij u graag het een en ander zien.


Stofvrij schuren Noord Brabant

Stofvrij schuren ’s-Hertogenbosch

Stofvrij schuren Rotterdam

Stofvrij schuren Eindhoven

Stofvrij schuren Nijmegen


Wij zijn natuurlijk niet het enige bedrijf in Den Bosch die houten vloeren stofvrij kan en mag schuren. Maar wij zijn wel de beste, omdat wij gebruikmaken van professionele machines. Onze machines hebben een langwerkend filter waardoor er vele malen meer stof kan worden opgevangen dan voorheen. Met volledig afgesloten stofsysteem verhindert dat er stof ontsnapt bij het verwisselen van de zak en garandeert een stofvrij proces in alle fasen. Uw vloer is in betrouwbare handen.

De aanschaf van een houten vloer is vaak een behoorlijke investering én daarom is ervaring en kwaliteit een belangrijk aspect bij het kiezen van een eerlijke partij die deze stofvrij kan schuren. Wij zijn zo’n partij die kwaliteit kan bieden door jarenlange ervaring. Daarnaast bieden wij ook nog eens een geweldige service.

In onze showroom in ’s-Hertogenbosch kunt u zich van onze expertise in het stofvrij schuren van parket laten overtuigen. Na onze behandeling is uw vloer weer als nieuw en desgewenst kunnen wij deze afwerken in een geheel andere kleur. Het stofvrij laten schuren van een vloer biedt een aantal.

belangrijke voordelen zoals:


Gunstig voor mensen met een allergie

Makkelijker in onderhoud

Beter voor uw gezondheid én voor het milieu

Schonere ruimte


In Nederland hebben veel mensen last van een stofallergie.

U kunt er best ziek van worden, zeker als er veel stofdeeltjes vrijkomen. De belangrijkste prikkel in stof wordt gevormd door de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit beestje scharrelt graag in vele huishoudens rond. Veel mensen kiezen dan ook voor een houten vloer in plaats van vloerbedekking. Een houten vloer is beter te onderhouden waardoor er minder irritatie aan de luchtwegen ontstaat. Een goede oplossing!

Het stofvrij schuren van een houten vloer is niet alleen prettig voor mensen met allergie. Het is ook beter voor het milieu. Wij dragen graag ons steentje bij, zodat iedereen kan blijven genieten. Een parketvloer is niet alleen praktisch, maar ook een streling voor het oog. Zo’n vloer straalt warmte en charme uit, zodat u comfortabel kunt wonen.

Ons bedrijf uit Den Bosch is Bona gecertificeerd. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste snufjes en kennis hebben van technische innovaties. Regelmatige scholingen leiden er toe dat u een goed en vrijblijvend advies krijgt. Natuurlijk werken met de meest actuele producten uit het bekende Bona System. U kunt rekenen op de beste kwaliteit!

Na jarenlang ervaring in renovatie van houten vloeren en stofvrij schuren van parket staan wij garant voor het beste resultaat en houden wij de kosten zo laag mogelijk. Door het gebruik van externe professionele stofzuigers vindt u geen stofje meer in uw huis. Geweldig toch? Maakt u maar eens kennis met onze specialisten. Ons werkgebied is zeer breed van Breda, Rotterdam tot Eindhoven en van Tilburg tot Nijmegen. Wij heten u alvast van harte welkom.