Verbouwen is leuk, maar dan heeft u wel de ruimte nodig! 
U heeft genoten van de voorbereidingen: het uittekenen van de ruimte, kijken wat wel of wat niet, op zoek naar net die ene mooie vloer die bij uw ideeen past. 

Onderhoud aan uw vloer?
Het blijft een 15 jaarlijks terugkerende bezigheid: meubels uit de kamer, vloer schuren,behandeling hardwax, lak wachten tot de vloer droog is, meubels weer terug.

U komt al snel opslagruimte te kort
De meubels uit de woonkamer maar naar buiten dan? Of toch maar in de schuur die al overvol is? 

Wij hebben de oplossing
Uw eigendommen kunnen worden opgeslagen in een Quick-Moving mobiele container. 

Wij brengen de container bij u thuis en u laadt de container.
Heeft u de container voor langere tijd nodig? Dan slaan wij hem voor u op. 
Bent u klaar met de verbouwing, dan brengen wij de container weer terug.

Heeft u de container voor korte tijd nodig? Dan blijft hij gewoon bij u voor de deur staan.

 

Meer info www.boxss.nl

 

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!