Vloer laten schuren en lakken?

Wij zijn uw specialist!

 

Bent u op zoek naar een bedrijf die jarenlange ervaring heeft in houten vloeren en wilt u uw vloer laten schuren en lakken? Stop met zoeken, u bent bij ons aan het juiste adres.

 

Wij hebben ruim 24 jaar ervaring in houten vloeren en daardoor kunnen we u het best mogelijke resultaat garanderen, altijd. Wanneer u uw vloer wilt laten schuren en lakken zijn de mogelijkheden ongekend, elke gewenste afwerking is mogelijk. Naast Nederland werken we ook in Vlaanderen.

 

Waarom uw vloer laten schuren en lakken door ons?

 

Onze grootste voordelen op een rij:

 

  • De voordeligste prijzen
  • Gratis op maat gemaakte offerte
  • Jarenlange ervaring (ruim 24 jaar)
  • Geven adviezen waar u echt iets aan heeft
  • 5 jaar garantie op de afwerking 

Kortom, kiest u voor Coutinho Parket en Traprenovatie dan kiest u voor zekerheid.  U krijgt bij ons de zekerheid van het beste resultaat. Daarnaast geven wij u betrouwbaar en eerlijk advies wanneer u uw vloer wilt laten schuren en lakken. Maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop tot in de lengte van jaren een beroep op Coutinho kunt doen.

 

Uw vloer laten schuren en lakken door Coutinho?

 

Wilt u graag uw vloer laten schuren en lakken door Coutinho? Of wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt binnen 1 minuut een offerte aanvragen, makkelijk, gratis en vrijblijvend!