Bij calamiteiten en waterschades zijn wij 24/7 berijkbaar

Coutinho Parket en traprenovatieis gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van parketvloeren en laminaatvloeren met schade, zoals waterschade, brandschade of beschadiging als krassen en deuken. Onze specialisten maken bij elke afzonderlijke schade aan een parketvloer of laminaatvloer de deskundige afweging of partieel herstel van de vloer mogelijk is of dat de beschadigde vloer vervangen dient te worden. Herstel van schade aan een parketvloer of laminaatvloer is vaker mogelijk dan u denkt.

Na vakkundig herstel is van de schade niets meer te zien.

Wat te doen bij calamiteiten en waterschades :

 

 1. Als eerst probeert u de vloer zo droog mogelijk te maken.
 2. Meld het bij uw verzekering.
 3. Bel naar 06 41083453 en vraagt om bezoek van één van onze experts.
 4. U krijgt zo spoedig mogelijk een afspraak.  TIP: maak direct foto's van de schade! 
 5. U krijgt binnen 24 uur een schaderapport en een kostenraming voor het herstellen van uw parketvloer.  
 6. Als u verzekering akkoord is voeren wij de reparatie uit met 10 jaar garantie.

 

 

Bij calamiteiten en waterschades zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

Wij werken nagenoeg voor alle verzekerings maatschappijen die ons deskundige rapportage dan ook op prijs stellen.

 

 

Tevens kunnen wij bemiddelen in professionele bedrijven die ruime ervaring hebben in waterschades. Denk hier aan droging - detectie meting – stucadoors, schilders: Coutinho Parket en traprenovatie is voor u de juiste partner als het gaat om een gedegen aanpak van waterschades.

 

En als het nog nodig is staan wij de expert van de verzekering ook te woord.

 

Ook een vloer met waterschade weer als nieuw!

Wij werken samen met onderstaande verzekeringsmaatschappijen:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op of stel uw vraag via het contactformulier 

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

 • Wij werken door heel Nederland;
 • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
 • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
 • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
 • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!