Onderhoud Parketvloer

‘Voetballer gespietst op houten vloer’

 

Voetballer-gespietstEen zaalvoetballer van Penya Sang Culé, een supportersclub van FC Barcelona, is afgelopen zaterdag hardhandig in aanraking gekomen met een klaarblijkelijk slecht onderhouden houten sportvloer. Tijdens een futsalwedstrijd tegen Cornellà (uit altijd lastig) kwam de ongelukkige ten val waarna een parketsplinter van zo'n 40 centimeter zijn linkerdijbeen doorboorde. De geschrokken ooggetuigen zijn het er niet over eens wat er precies gebeurde. Sommigen vertellen dat het slachtoffer aan de rechterkant van de zaal opstoomde naar het vijandelijke doel toen hij tegen een tegenstander opbotste en buiten de lijnen terecht kwam op de houten vloer. Anderen menen gezien te hebben dat hij op het veld zelf een sliding inzette. Hoe dan ook, de 'spies' uit de parketvloer moest in het ziekenhuis verwijderd worden. Gelukking verwondde de reusachtige splinter alleen de huid van de voetballer. Spieren, botten en zenuwen werden niet geraakt. Het slachtoffer overweegt niettemin een aanklacht in te dienen tegen de club in kwestie. Twee jaar geleden kwam een Braziliaanse voetballer om het leven na een identiek ongeval op een houten sportvloer.

 

Coutinho Parket en Traprenovatie ook voor het schuren van sport vloeren

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!