Onderhoud Parketvloer

‘Voetballer gespietst op houten vloer’

 

Voetballer-gespietstEen zaalvoetballer van Penya Sang Culé, een supportersclub van FC Barcelona, is afgelopen zaterdag hardhandig in aanraking gekomen met een klaarblijkelijk slecht onderhouden houten sportvloer. Tijdens een futsalwedstrijd tegen Cornellà (uit altijd lastig) kwam de ongelukkige ten val waarna een parketsplinter van zo'n 40 centimeter zijn linkerdijbeen doorboorde. De geschrokken ooggetuigen zijn het er niet over eens wat er precies gebeurde. Sommigen vertellen dat het slachtoffer aan de rechterkant van de zaal opstoomde naar het vijandelijke doel toen hij tegen een tegenstander opbotste en buiten de lijnen terecht kwam op de houten vloer. Anderen menen gezien te hebben dat hij op het veld zelf een sliding inzette. Hoe dan ook, de 'spies' uit de parketvloer moest in het ziekenhuis verwijderd worden. Gelukking verwondde de reusachtige splinter alleen de huid van de voetballer. Spieren, botten en zenuwen werden niet geraakt. Het slachtoffer overweegt niettemin een aanklacht in te dienen tegen de club in kwestie. Twee jaar geleden kwam een Braziliaanse voetballer om het leven na een identiek ongeval op een houten sportvloer.

 

Coutinho Parket en Traprenovatie ook voor het schuren van sport vloeren

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0