Over ons

Wij zijn dynamisch bedrijf met 29 jaar ervaring in de parketbranche.
Na eerst bij meerdere bedrijven ervaring te hebben opgedaan,
is Johnny Coutinho in 2000 opgestart met als specialiteit het schuren en lakken van houten vloeren.

in 2016 zijn wij gestart met DE SMAAK VAN PARKET EN INTERIEURAANKLEDING
Wij hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende houtsoorten, en de daarbij behorende vele legmethodes.
Ook streven wij er naar met de modernste materialen en apparatuur te werken, ARBO gekeurd en volgens de OPS wetgeving en, prettig voor u, zoveel mogelijk stofvrij (99% verdwijnt in de stofzak).
In Nederland liggen heel veel houten vloeren (in de nieuwbouw vaak huis aan huis), zodat er een markt is voor de renovatie van bestaande houten vloeren.
In tijden van recessie wordt de aanschaf van een nieuwe vloer vaak uitgesteld en de bestaande toch maar een keer geschuurd.

Het is bekend dat er veel concurrentie is in de verkoop van nieuwe houten vloeren echter er wordt te weinig ingespeeld op de vraag naar renovatie op zich; het opschuren en lakken c.q. oliën van bestaande houten vloeren. De consument is vaak niet op de hoogte waar zich te vervoegen voor deze werkzaamheden, is ons gebleken.
Het is een branche met een 'hoogseizoen'. Als u op vakantie gaat hebben wij de drukste periode van het jaar.
Men kan in de zomer zijn huisraad buiten zetten en de 'meneer' van de vloer komt langs als de consument op vakantie is.
Onze thuisbasis is ’s-Hertogenbosch. Door efficiënt te werk te gaan kunnen we zeer concurrerende prijzen hanteren.
Wij hebben getracht u met deze site goed inzicht te geven in de mogelijkheden.

 

Uiteraard maken wij graag een vrijblijvende prijsopgave voor u, zonder verrassingen achteraf.

 

parketvloer schuren

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!