Over ons

 

Een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren

 

Wij van DESMAAKVAN zijn een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren, gordijnen en raambekleding. Een speerpunt van ons is elk project beter willen doen dan de vorige, ongeacht de grootte. Voor ons is niets onmogelijk en samen met u creëren wij de perfecte sfeer en uitstraling waar u zich prettig bij voelt.

 

Ons team van nette en vakbekwame parketteurs hebben liefde voor het vak en oog voor detail. Zij verzorgen het plaatsen van uw nieuwe vloer/raambekleding tot in de puntjes.

 

Vele consumenten gingen u voor en hebben een unieke vloer/raamdecoratie laten plaatsen, afgestemd op hun specifieke wensen. Onder het kopje referenties treft u een aantal foto’s van projecten welke wij hebben mogen uitvoeren. We zijn er trots op en delen dit dan ook graag met u.

Net dat beetje extra

 

Wij geven net dat beetje extra en ontzorgen u van al uw werkzaamheden. Bijvoorbeeld door het aanbieden van de totale interieuraankleding zoals Raamdecoratie ,Vloerkeden,Houten achterwanden of een Traprenovatie . Bijkomende werkzaamheden zoals stukwerk / schilderwerk  zijn altijd bespreekbaar en indien mogelijk voeren wij deze graag voor u uit.

 

Wij realiseerden voor deze mensen hun droomvloer. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.  

parketvloer schuren