Wat vinden onze klanten van ons bedrijf? Bekijk onze referenties, tevens nodigen wij u van harte uit om uw referentie over ons te schrijven.en misschien een tweet te verstuuren.

Commentaren: 180
 • #180

  Jurgen (dinsdag, 22 januari 2019 13:52)

  Onze parketvloer, van inmiddels 20 jaar oud, ligt er weer bij als nieuw, dankzij het vakmanschap van de firma Parketvloerschuren.
  Alles binnen 2 dagen uitstekend geregeld, inclusief nieuwe plinten.
  Vakwerk!!!
  Bedankt.

 • #179

  Janeman (maandag, 17 december 2018 22:23)

  Wij hebben onze vloer laten schuren en kleur erop laten zetten het is zeer mooi geworden .
  Wij zullen jullie zeker aan bevelen bij kennissen. En nog bedankt voor het repareren van de keuken deur.

 • #178

  Mirela (zaterdag, 27 oktober 2018 18:47)

  Via google zijn we aan het adres van parketvloerschuren gekomen en hem uitgenodigd om een offerte te maken. John geeft een duidelijk en eerlijk advies. De geplande datum om de vloer te schuren werd door ons naar enkele weken eerder bijgesteld en was voor John geen probleem. John heeft keurig werk geleverd voor de afgesproken prijs. John heeft de vloer waar nodig gerepareerd en keurig in de hardwax olie gezet.
  De v groef is keurig gefreesd en de vloer is weer zoals nieuw.

 • #177

  Hilco (donderdag, 23 augustus 2018 22:37)

  Makkelijk afspraak gemaakt voor een eerste check; vervolgens conform afspraak de opdracht uitgevoerd! 50m hout strak opgeschuurd en opnieuw in de olie gezet. Alles ziet er strak en netjes uit. Benieuwd naar hoe de vloer droogt, maar over meneer Coutinho en z’n compagnon op deze opdracht niks dan lof!

 • #176

  A van Hoof (maandag, 07 mei 2018 15:56)

  vorige week is onze vloer geschuurd en gelakt
  er is hard gewerkt hij bleef doorgaan vakkundig en secuur
  met als resultaat een schitterende vloer
  er werd goed uitgelegd waar je de eerste weken wat voorzichtig mee moet zijn
  omdat de vloer goed moet uitharden
  wij zijn zeer tevreden en blij met de vloer super werk geleverd

 • #175

  Jaap/Irene (zaterdag, 24 maart 2018 19:32)

  Wij hadden waterschade aan onze eikenhouten parketvloer. Verder was onze vloer aan renovatie toe. In contact gekomen met John die ons beloofde er weer een nieuwe vloer van te maken. De plek waar de waterschade zat is mooi hersteld en ook de rest van de vloer is super mooi geworden! John is een harde werker die, als dat nodig is, tot laat in de avond doorwerkt! Wij zullen in de toekomst zeker weer met de parketvloerschuren.com in zee gaan.

 • #174

  Hobben (woensdag, 14 maart 2018 19:25)

  Nieuw huis gekocht met daarin een eiken houten vloer. Zelf geen ervaring met houten vloeren. Via Google terecht gekomen bij parketvloerschuren.com want ons 100% is bevallen. De vloer is netjes geschuurd en het eindresultaat (na de uiteindelijke olie) is dan ook prachtig geworden. john wist ons van goede adviezen te voorzien Al met al dik tevreden. john Bedankt!

 • #173

  jose (vrijdag, 02 maart 2018 17:48)

  Vriendelijk personeelslid met bijna dertig jaar ervaring. Parketvloer vakkundig en secuur geschuurd zonder stof achter te laten. Vervolgens vloer 3 x in de lak gezet met als resultaat een vloer, die er weer als nieuw uitziet

 • #172

  Bekkering (zondag, 14 januari 2018 12:39)

  Vrijdag om half 9 was john er, na uitleg wat hij allemaal gaat doen is hij begonnen. Het is een man die weet waarover hij praat en gaf ook aan wat het beste qua kleur zou zijn nadat de vloer was geschuurd. Heeft hem supermooi in de hardwax olie gezet het ziet er weer als nieuw uit. Ik kan niet anders zeggen dit is een topbedrijf en een aanrader voor iedereen die zijn vloer opnieuw geschuurd en geolied wil hebben. Een dikke 10 en hij heeft echt plezier in zijn werk. Heeft ons voorzien van advies hoe je vloer goed kan onderhouden zodat hij mooi blijft.

 • #171

  Bas (maandag, 04 december 2017 21:49)

  Het gastenboek vertoont een aaneenschakeling van opgetogen klanten en daar sluiten wij ons van harte bij aan. Bij het eerste bezoek van John voor het maken van een offerte dachten wij dat het bijna te mooi was om waar te zijn. Het was een prettige ontmoeting met John die vol vuur sprak over de diverse (on)mogelijkheden. John en D werkten hard en zeer zorgvuldig. Bij het tonen van twee proefstukjes werd de keuze niet opgedrongen maar deskundig toegelicht. In plaats van het oorspronkelijke plan voor een whitewash behandeling maakten we de keuze voor het terugbrengen naar de oorspronkelijke parketkleur met als resultaat een prachtige vloer. Kortom, ook wij hebben het werk van de mensen van Parketvloer schuren als uitmuntend ervaren en wij wensen ze veel succes met hun volgende projecten.

 • #170

  wil.ploemen (vrijdag, 10 november 2017 16:56)

  Beste Johnny, de bestelde en betaald rozetten zijn zojuist afgeleverd. Mijn dank.
  Groeten
  Wil ploemen
  eind goed al goed

 • #169

  Pietersen (zondag, 22 oktober 2017 12:50)

  Ik ben zeer tevreden over het verloop en het resultaat.
  Op alle vragen die ik had, kreeg ik een deskundig antwoord.
  Mijn dank!

 • #168

  Fam Hoppen (maandag, 25 september 2017)

  Keurig werk geleverd als afgesproken. Zelfs nog iets meer gedaan dan gevraagd. Prachtige vloer afgeleverd en zo goed als stofvrij geschuurd.

 • #167

  van Sinkel /otterdam (zaterdag, 15 juli 2017 23:36)

  De heren van Coutinho hebben uitstekend werk geleverd. Zeer correcte prijs-prestatie verhouding. We kunnen Coutinho meer dan aan u aanbevelen voor het onderhoud van uw houten vloer. Naast de kwaliteit van het werk ook zeer betrokken en geven ze een uitgebreid advies mbt onderhoud en gebruik van de vloer. Die van ons is weer nieuw!

 • #166

  Hammy (dinsdag, 27 juni 2017 06:01)

  John en zijn broer twee gedreven vakmannen. Top werk geleverd. Ik kan ze aanbevelen.

 • #165

  sjef van dongen (woensdag, 05 april 2017 09:50)

  Onze grove, oude grenen vloer heeft een ware metamorfose ondergaan. Mooi licht van kleur geworden en in de olie gezet. De grootste meevaller was dat de vloer veel vlakker en gladder is geworden, dit hadden wij tevoren niet gedacht. Fijne en vriendelijke werklui. Aanrader.

 • #164

  Anike Brugma (woensdag, 15 maart 2017 13:23)

  Hallo,
  Wij hebben een huis gekocht waar een afzelia vloer van 44 m2 in ligt die we graag zouden willen laten opknappen. Graag hoor ik wat de mogelijkheden hierin zijn en wat voor kosten hier aan zijn verbonden.

  Alvast dank voor uw reactie.

  Groeten Anike Brugma-Ho

 • #163

  Fam. Ames (dinsdag, 08 november 2016 11:02)

  Bijzonder tevreden, harde werkers en zeer correct. Vloer is weer als nieuw na 16 jaar geen onderhoud gepleegd te hebben.
  Van harte aan te bevelen en met hun nieuwe apparatuur in 1 dag weer droog!!

 • #162

  Richtering uit Zeewolde (dinsdag, 19 april 2016 19:56)

  Onze eiken parketvloer is na 16 jaar weer als nieuw. Wij zijn bijzonder tevreden over het vakwerk van John Coutinho van Parketschuren.com. snel, goed en ook nog voor een hele nette prijs. Zelfs een forse gitzwarte vlek in de vloer hebben ze geheel weggewerkt. Inderdaad een aanrader. Geen spijt gehad om het zelf te gaan proberen want (uit eigen ervaring) parketschuren kun je toch echt beter aan de vakman overlaten. Hartelijk dank John en collega!

 • #161

  Rensen (zaterdag, 19 maart 2016 20:16)

  Johnny geeft ruim voldoende advies vooraf en zorgt, met zijn team, voor een perfecte "nieuwe"vloer.
  We kunnen er weer een paar jaar tegen !!

 • #160

  Ans Huisman (maandag, 25 januari 2016 13:48)

  De vloer is geweldig opgeknapt. En top service verleend achteraf bij enkele beschadigingen. Alles ligt er weer netjes bij.

 • #159

  Bert de Goeij (woensdag, 23 december 2015 20:28)

  Wij zijn zeer tevreden over het werk van John Coutinho en zijn collega onze vloer ligt er keurig en als nieuw bij. Een aanrader als je op zoek bent naar een vakman.

 • #158

  Monique van Kuipers (donderdag, 06 augustus 2015 21:01)

  Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop John de offerte uitgebracht heeft met bijbehorend advies en het schuren en opnieuw lakken van de vloer. We kunnen het iedereen aanraden!

 • #157

  Fam v d klundert (donderdag, 06 augustus 2015 13:43)

  We zijn zeer tevreden over John coutinho houd zich aan zijn afspraken en prijs kwaliteit uitstekend een aanrader heb de vloer laten schuren en oliën

 • #156

  Danielle (donderdag, 06 augustus 2015 13:07)

  Ik zocht iemand die mijn parketvloer kon schuren en opnieuw behandelen. Via het internet vond ik al gauw parketvloerschuren van John Coutinho. Ik kreeg binnen de twee dagen antwoord op mijn offerte-aanvraag en heb onmiddellijk bevestigd. Binnen drie weken werden de werken uitgevoerd. Ik ben heel tevreden over het resultaat en de snelle service. Wel een beetje jammer dat de nieuwe stofzuiger niet kon gebruikt worden, maar dat werd naar behoren opgelost. Hartelijk dank, John en je team!

 • #155

  Rogier en Nancy (dinsdag, 04 augustus 2015 09:49)

  Wij hebben onze eikenhouten vloer op de benedenverdieping in juli 2015 laten schuren en lakken door Coutinho Parket en traprenovatie. We zijn erg tevreden met het resultaat. John levert kwaliteit en is ook flexibel. Zo heeft hij de vloer in onze vakantie gedaan, zodat we terugkwamen en een geweldig mooie vloer aantroffen. Nieuwe, witte MDF-plinten en zelfs nieuwe plinten om de convectorputten heen! Ook het hout van de convectorputten is meegeschuurd en gelakt, waardoor onze woonkamer één mooi geheel is geworden! We hadden één stukje plint wat (naar onze mening) niet mooi zat. We hebben John gebeld en binnen een paar dagen stond hij op de stoep om het te herstellen naar onze smaak. Top service! Al met al zijn we enorm tevreden en zouden we John aan iedereen aanraden!

 • #154

  P. Kremers (woensdag, 06 mei 2015 12:27)

  Na 15 jaar was onze eiken vloer toe om geschuurd te worden. Met John Coutinho in contact gekomen door zijn werkzaamheden in onze wijk. Wat direct opviel was zijn vakmanschap en gedrevenheid. Na een huisbezoek snel een heldere offerte ontvangen met zeer concurrerende prijzen. Er kon op korte termijn een afspraak ingepland worden die geheel volgens planning is verlopen. Onze vloer is inmiddels weer als nieuw met mooie vakkundig geplaatste plinten. Erg mooi geworden. We kunnen er weer jaren van genieten. John bedankt en we kunnen iedereen aanbevelen zijn vloer door jullie team te laten behandelen!

 • #153

  Dirk en Imke Bloem (zondag, 29 maart 2015 10:57)

  Een absolute aanrader!! Onze zachte grenen vloer was na 15 jaar aan een grondige onderhoudsbeurt toe. Eerst zelf begonnen maar snel bleek dat dit geen goed idee was. Gelukkig konden we bij john snel terecht. Het was geen makkelijke opgave maar met hard werken, grote deskundigheid en op een heel prettige, flexibele wijze hebben de mannen de vloer weer als nieuw opgeleverd. Ook onze sleutel was bij hun in veilige handen. Nogmaals dank en veel succes!

 • #152

  F. van den Brink (vrijdag, 20 maart 2015 13:24)

  Coutinho is een vakman met veel ervaring die weet waar hij over praat. Hij denkt mee en geeft geduldig en goed advies, want bovenal wil hij dat zijn klanten tevreden zijn. Heel prettig in de omgang.
  Wit geverfde eikenhouten vloer blank geschuurd. Prima!

 • #151

  Josh Diroen (vrijdag, 20 maart 2015 08:04)

  John Coutinho en zijn mensen hebben bij ons Laminaat, van een zeer goede kwaliteit, gelegd binnen de afgesproken tijd en tegen de afgesproken prijs. De kwaliteit (materiaal, service en vakmanschap) is van een zeer hoog niveau en heeft ons aan het denken gezet om de rest van ons huis ook te laten doen. Voor mensen die nog twijfelen bij de keuze van welk bedrijf en welke kwaliteit van vloeren zeggen we ga eens praten met John Coutinho als je waar voor je geld wilt hebben.

 • #150

  F.Spijkers (vrijdag, 20 maart 2015 08:02)

  oude parket weer als nieuw. Grijs ingekleurd helemaal volgens verwachting.
  wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat en kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen.

 • #149

  Leo van Herpen (vrijdag, 20 maart 2015 07:24)

  Klus in snel en perfect uitgevoerd, en bovenal zonder stof
  is de hele vloer geschuurd, klasse.

 • #148

  Hendrik (dinsdag, 17 maart 2015 18:27)

  Wij kunnen john en zijn medewerkers van harte aanbevelen. Een totaal verwaarloosde oud Amerikaans blank eiken is volledig hersteld tot een nieuwe vloer! Afspraken worden goed nagekomen, alles wordt keurig en correct uitgevoerd en de service is subliem.
  Onze Amerikaans eiken vloer heeft nu een Nederlandse afwerking de royl bio olie.
  Ook de informatie om de vloer te onderhouden is duidelijk en gericht om de vloer zo lang mogelijk mooi te houden.
  Mensen ga niet zelf tobben, maar laat de vloer door john en zijn team behandelen.

  John, nogmaals onze hartelijke dank.

 • #147

  Hanneke & Wilco (woensdag, 14 januari 2015 16:33)

  We dachten eraan de vloer zelf te schuren en de nieuwe vloer boven zelf te leggen, maar wat zijn we blij dat we dit uit handen hebben gegeven aan John en zijn mensen! Door zijn ervaring en expertise weet hij voor ieder 'probleem' een oplossing, met een supermooie en superstrakke vloer als resultaat. Wij zijn heel erg blij met de samenwerking. Veel succes met je bedrijf, John!

 • #146

  Lida bouwmans (zaterdag, 29 november 2014 16:04)

  Alle meubels staan weer op m'n prachtige nieuwe vloer ben heel tevreden, dank jullie wel, heel goed gedaan.

 • #145

  Paul (vrijdag, 21 november 2014 17:47)

  Zocht iemand voor op de korte termijn en gevonden bij John Coutinho. 2 weken later
  kon die al komen. Eerst nog even langs geweest voor de goede kleur uit te zoeken.
  Met zijn tweeën zijn ze ff goed tekeer gegaan, en klaar was Kees (John) om 15.00 uur.
  Ziet er weer als nieuw uit, ook nog een parketreiniger gehad, helemaal top.

 • #144

  Raj en Urmila (dinsdag, 28 oktober 2014 12:34)

  Ik zei tegen mijn vrouw dat we de vloer (na 15 jaar) eigenlijk onder handen moesten nemen voordat de nieuwe meubels geleverd zouden worden. Zo gezegd zo gedaan, even op internet gezocht en voila ik koos voor Coutinho. Ik kreeg een offerte binnen een uur en heb gelijk akkoord gegeven. Het ging niet helemaal naar wens, maar alles is naar behoren opgelost. Bedankt!

 • #143

  Cees (24 oktober 2014) (vrijdag, 24 oktober 2014 10:28)

  In de vier kamers in ons nieuwe appartement lag meer dan tien jaar oud vergeeld eikenhout parket. De firma Coutinho heeft de vloer weer prachtig zijn oude glans teruggegeven. Zij werken met professionele apparatuur en zuigen het stof heel goed af. Afspraken zijn goed nagekomen en de service was prima. Kortom het is een aanbeveling om deze firma je parket te laten schuren en afwerken.

 • #142

  Ger en Rieke (zaterdag, 04 oktober 2014 14:15)

  In ons nieuwe huis lag een zeer versleten, ooit gelakte, eikenhouten vloer. Het zag er niet uit. John heeft een volle dag nodig gehad om de bovenste laag eraf te schuren en het hout te bereiken dat niet was aangetast. Vervolgens is de vloer in de olie gezet. De vloer is als nieuw! Super mooi, niet te geloven dat er een 20-jaar oude vloer ligt. Bedankt voor de prima service onze vloer is boven verwachting gepresteerd wij kunnen niet anders zeggen. En ook bedankt voor de gratis spraymop wat een handig ding zeg nogmaals bedankt.

 • #141

  Janne (donderdag, 21 augustus 2014 08:54)

  Kwam uit bij John Coutinho omdat ik op zoek was naar stofvrij schuren van de parketvloer (iets wat andere bedrijven niet volledig beloofden) en naar de beste prijs per m2.
  Zijn medewerkers werken snel en zijn vakkundig. Afspraken worden nagekomen en de service is geweldig!
  Toen we na de eerste keer niet helemaal tevreden waren omdat er, om onduidelijke redenen, wat oneffenheden in de vloer waren achtergebleven, heeft John geregeld dat de medewerkers de volgende werkdag al! terugkwamen om het probleem na volledige tevredenheid op te lossen. Super! We zouden de volgende keer zeker weer voor dit bedrijf kiezen en zullen het zeker aanbevelen bij anderen. Dankjewel John, Danni en Mari!

 • #140

  matthyssens sabine (dinsdag, 29 juli 2014 14:34)

  Hadden in het verleden verschillende firma's gecontacteerd om een traprenovatie uit te voeren. Onze keuze is toen John van Couthino geworden. Deze man heeft samen met één van zijn medewerkers op één dag onze trap volledig gerenoveerd en zijn beloftes nagekomen. Vriendelijke mensen die niets teveel vonden. Bedankt voor het mooie resultaat. Zullen jullie zeker aanbevelen als iemand een traprenovatie wil laten uitvoeren. Dirk en Sabine vanuit Antwerpen

 • #139

  R. de Tombe (vrijdag, 25 juli 2014 11:59)

  Wat mij direct in zeer positieve zin opviel was dat de klantvriendelijke prijzen op de website van John overeenkwamen met toen hij offerte uitbracht en dat zelfs wat extra werkzaamheden niet op de uiteindelijke factuur stonden vermeld. Dat kom je tegenwoordig nog maar weinig tegen. Wij zijn buitengewoon tevreden over het resultaat. Onze visgraat parketvloer is weer als nieuw. Ook de witte plinten van 12 cm zijn prachtig. Alles is netjes afgewerkt en afgekit. Ook wanneer je John vraagt om iets extra te doen zoals een plint van een tafel gedeeltelijk afzagen wordt in een handomdraai door hem gedaan. John en zijn team zijn betrouwbare vakmensen die je met een gerust hart kunt inhuren. Last but not least... de prijs/kwaliteit en prijs/prestatie verhouding bij Coutinho Parket is zonder meer erg goed!

 • #138

  Merel de Goeij (donderdag, 10 juli 2014 21:01)

  Wat een geweldige service, kwaliteit, afwerking en klantvriendelijkheid!! Echt een aanrader!! Wij hebben nu de mooiste hoogglans witte vloer van Nederland!!

 • #137

  Fam.Heeren (donderdag, 10 juli 2014 13:52)

  Onze Vloer is weer als nieuw!Zeer mooie kleur geworden(was vergeeld)eindelijk is de vloer zoals we altijd he al hadden gewild en dan ook nog in 2 dagen klaar(120m2)En niets is minder waar stofvrij is bij hun ook Echt stofvrij.Vakmensen zijn het.Bedankt John!

 • #136

  De Bossche (H)eerlijkheid (vrijdag, 27 juni 2014 21:37)

  Vandaag is de houten vloer in onze winkel aan de Kolperstraat 23 te 's-Hertogenbosch opgeknapt. Dit was een heel prettige ervaring! Niet alleen de kwaliteit, maar ook de prettige mensen. Zeker weten dat hun kaartje in onze winkel mag staan.

 • #135

  Rob (donderdag, 19 juni 2014 16:22)

  John heeft onze eikenvloer heel mooi opgeknapt. Onze vloer was vergeeld. Ik vond het lastig om uit te leggen hoe ik hem nu wilde hebben, maar John begreep het. Het is helemaal goed gekomen. We zijn heel blij met het resultaat. John is een vriendelijke en hard werkende man.
  Boven verwachting mooi geworden !!!!!!

 • #134

  Schotsman (dinsdag, 20 mei 2014 11:22)

  Onze vloer is weer als nieuw. Zeker aan te bevelen voor vrienden en bekenden.

 • #133

  Fam. De Jong (dinsdag, 01 april 2014 18:14)

  Onze complimenten aan de medewerkers van Coutinho Parketvloer schuren. Met drie man in één dag klaar en het resultaat mag er zijn! Gewoon een nieuwe vloer, precies zoals we die voor ogen hadden wat betreft kleur. Dit bedrijf levert vakwerk en verdient mond op mond reclame... Bedankt John en medewerkers!!!

 • #132

  Jos Willems (maandag, 24 maart 2014 21:36)

  Met deze wil ik jullie feliciteren met het werk.
  Jullie hebben een professionele uitstraling en leveren prima werk.
  Ik zal jullie dan ook aanbevelen aan alle personen die hun parket willen laten behandelen.

 • #131

  Peter (dinsdag, 11 maart 2014 17:35)

  Onze parketvloer van 43m2 werd vandaag door de werknemers van John op een super professionele manier geschuurd. Ik had deze vloer de vorige maal zelf geschuurd met de nodige tekortkomingen en beschadigingen, de vloer werd vandaag terug in zijn volle glorie hersteld. Indien je een vakman zoekt die kennis heeft van zaken en een goede prijs aanrekent dan ben je bij John aan het goede adres. Super!!!

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

 • Wij werken door heel Nederland;
 • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
 • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
 • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
 • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!