Quickstep Parquet Challenge

Woensdag 4 april vindt de Quickstep Parquet Challenge plaats op de woonbeurs in Gorinchem. Ook wij van Coutinho Parket en Traprenovatie zullen als team hier aan meedoen. Elk team krijgt een pittige opdracht, waarbij de deelnemers de vloer van een studio moeten leggen met Quick-Step Parquet. In de opdracht zitten enkele hindernissen verscholen. Vandaar dat bij deze challenge de legtijd een uiterst belangrijke rol speelt. De jury, samengesteld uit de reeds aanwezige juryleden van de nationale kampioenschappen, bepaalt welk team

de mooiste vloerin de beste (record-) tijd heeft gelegd.


Hoewel alle deelnemende teams met een aardig aandenken naar huis zullen gaan, gaat het winnende team van de Parquet Challenge naar de proloog van de Tour de France in Luik om daar een volle dag te kunnen genieten van de 'Grand Départ' op 30 juni 2012.

Reactie schrijven

Commentaren: 0