Keurmerk Kwaliteitsvakman

De eerste vakmensen in bouw en hout hebben zich al gemeld bij de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman. Deze beoordeelt nu zo snel mogelijk of zij het keurmerk mogen gaan voeren. Zij moeten met vakdiploma's en voldoende werkervaring hun vakmanschap aantonen en over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschikken. Ook moeten zij via hun klanten kunnen laten zien dat ze vlot, netjes, volgens afspraak en met deugdelijke offertes werken. De zzp'er versterkt hiermee zijn positie op de particuliere markt. En de klant krijgt de garantie dat het werk óók wordt uitgevoerd als de zzp'er ziek wordt of failliet gaat. Verder kan de klant een beroep doen op een onafhankelijke geschillencommissie. 

Met de toelating tot het keurmerk Kwaliteitsvakman is het niet klaar: willen vakmensen het keurmerk behouden, dan moeten zij elk half jaar via klantbeoordelingen aantonen dat ze over ruim voldoende tevreden klanten beschikken. Keurhuis Nederland controleert dit klantbeoordelingssysteem. Zodra zich voldoende deelnemers hebben gemeld, opent de Stichting de website voor particuliere klanten, kwaliteitsvakman.nl, waar de aangesloten zzp'ers snel te vinden zijn. 


De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman is onafhankelijk en staat open voor elke vakman en vakvrouw in de sector bouw en hout. De aanzet tot het keurmerk komt van FNV Zelfstandigen Bouw, omdat leden vroegen om een middel waarmee ze zich kwalitatief kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Onderzoek onder particuliere klanten leverde het spiegelbeeld daarvan: zij letten op vakmanschap, garantie op het werk, op een goede offerte en op het nakomen van afspraken. Het liefst weten ze natuurlijk van te voren of ze met een echte vakman en goede ondernemer in zee gaan; het keurmerk Kwaliteitsvakman garandeert dat. 

De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman is bereikbaar in Woerden, 0348 439 009. Inschrijving verloopt via de website keurmerkkwaliteitsvakman.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!