Eiken Vloeren

Een eiken vloer is een tijdje erg modern geweest, maar raakte daarna weer ondergesneeuwd door andere vloertypes. Nu zien we echter weer een opkomst van eiken vloeren in interieurs. Sowieso gaat hout een grotere rol spelen omdat we het graag warmer willen maken in onze omgeving. De kille, strakke interieurs die we zagen in de jaren hiervoor verliezen steeds meer aandeel.

Vroeger zag je nog weleens plaatjes in woonmagazines van woonkamers die bijna net zo steriel leken als operatiekamers. Het waren niet leefbare situaties die wel goed uitzagen, maar die ook snel verveelden. Ook misten veel mensen de uitstraling en de warmte die een woonkamer moet hebben.

De vloer speelt natuurlijk een enorme rol bij het interieur. Als je dus kijkt naar het verschil tussen een eiken vloer of een marmeren vloer dan weet je instinctief welk materiaal de kamer ‘warmer’ maakt. Marmer, natuursteen, grindvloeren of zelfs gegoten beton, het zijn allemaal materialen die strak uitzien maar geen warme toevoegen aan een kamer. Als dit de bedoeling is kan dat natuurlijk prima zijn en moet je met die materialen werken.

Maar als je gezelligheid wilt scheppen en daadwerkelijk een thuiskom plek wil maken van je woonkamer, dan zijn houten vloeren zoals eiken parket een goede keuze. Je kunt het combineren met vrijwel alle soorten meubelen maar het geeft je als het ware een warme basis. Bovendien is het ook praktischer dan andere minder kille materialen zoals kurk of vloerbedekking.

Wil je een eiken parket vloer gaan uitzoeken, vraag je familie en vrienden dan om tips. Zij kunnen je vaak goed vertellen wie hun heeft geholpen en hoe de service daar was. We raden mensen wel altijd aan om het door een vakman te laten doen, want het levert doffe ellende op als je geen ervaring hebt met leggen. Misschien koop je dan een vloer voor duizenden euro’s en verpest je het zelf door niet vakkundig aan te leggen.

 

Meer info 0641083453

www.parketvloerschuren.com

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!