Laminaat Leggen

Laminaat leggen blijft altijd een tijdrovend klusje. Echt moeilijk is het natuurlijk niet te noemen, maar een goede laminaat vloer is niks waard als het waardeloos is gelegd. En dat betekent dat er tijd in moet. De rechte stukken zijn meestal een eitje als de ondervloer goed ligt, maar vooral plintjes en schuine stukken zijn momenten waart het vaak fout gaat.

Als je kijkt naar vloeren die slecht gelegd zijn zul je al snel spleten tussen laminaat zien zitten waar zich vuil ophoopt. Dit wordt alleen maar erger, want hoe goed je ook poetst, de spleten van laminaat zijn onmogelijk te bereiken met je stofzuiger, Swiffer, of wat je ook gebruikt. Laat je ook niet in de luren leggen door degene die je laminaat legt, als er spleten inzitten als het af is wordt het niet beter. Natuurlijk zal het nog enigszins gaan werken, maar het moet op het einde strak uitzien.

Daarmee komen we ook op het volgende probleem dat nogal eens optreedt als je laminaat gaat leggen. Sommige mensen leggen het veel te strak, met als gevolg dat je van die opstaande naden krijgt. Het gevolg is vaak scheuren of laminaat waar duidelijke naden in zitten.

De kwaliteit van het kliklaminaat is ook belangrijk. We gaan er voor het gemak even vanuit dat je kiest voor kliklaminaat vanwege het leg gemak. Het kan natuurlijk dat je een andere variant gebruikt waarbij lijm wordt gebruikt, maar de meest gebruikte variant is toch kliklaminaat. Als je kliklaminaat koopt dat het goedkoopste van het goedkoopste is helpt het natuurlijk ook niet bij leggen. Soms is een paar euro meer uitgeven toch echt de sleutel tot uren tijdwinst bij het leggen. En dan spreken we nog niet eens over het uiterlijk dat toch een stuk beter is als je kiest voor iets duurdere varianten.

 

voor het vakkundig en stofvrij leggen van laminaat www.laminaatleggen.info of bel 0641083453

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!