Parket schuren

Wanneer mensen hun huis gaan verkopen komt nogal eens de vraag: “Denk je dat het een goed idee is om de vloer te schuren?”. Wat ze meestal willen horen is dat het niet nodig is en zo ook wel verkocht wordt. Veel makelaars zeggen dat ook en raden het parket schuren niet expliciet aan. Terwijl ze het eigenlijk wel zouden moeten doen, want de simpele activiteit van parket schuren kan er soms voor zorgen dat een vloer er duizenden euro’s beter uitziet.

Het mooie van parket is dat je de mogelijkheid hebt om te schuren. Vanwege het feit dat het echt hout is kan er met een schuurmachine de toplaag worden afgeschuurd, waardoor je weer een vloer krijgt die als nieuw is. Natuurlijk heeft dit ook zijn grenzen, maar het zal wel even duren voordat je die bereikt.

Een parketvloer schuren hoeft niet enorm duur te zijn. Met name als je kijkt naar de meerwaarde op gebied van uiterlijk. Je zult er elke dag blij om zijn dat je het gedaan hebt. Ook als je nu een oude vloer hebt en twijfelt of je hem moet weghalen, geef op zijn minst het schuurproces een kans. Veel mensen onderschatten hoe goed een vloer er uit kan zien als deze fatsoenlijk is verzorgd.

Er zijn heel wat verzorgingsproducten voor parketvloeren op de markt vandaag de dag. Zoek eens uit welke producten er bij jouw vloer passen. Vaak is het een olie, maar je zult moeten kijken wat voor soort hout je vloer is en de algehele toestand ervan. Verzeker je er eerst van dat je alles hebt wat je nodig hebt en begin dan met opknappen. Als je de juiste producten gebruikt, gecombineerd met een fatsoenlijk schema voor een parketvloer te schuren, krijg je een geweldig resultaat.

Voor 100% vakmanschap www.parketvloerschuren.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!