Parket schuren

Wanneer mensen hun huis gaan verkopen komt nogal eens de vraag: “Denk je dat het een goed idee is om de vloer te schuren?”. Wat ze meestal willen horen is dat het niet nodig is en zo ook wel verkocht wordt. Veel makelaars zeggen dat ook en raden het parket schuren niet expliciet aan. Terwijl ze het eigenlijk wel zouden moeten doen, want de simpele activiteit van parket schuren kan er soms voor zorgen dat een vloer er duizenden euro’s beter uitziet.

Het mooie van parket is dat je de mogelijkheid hebt om te schuren. Vanwege het feit dat het echt hout is kan er met een schuurmachine de toplaag worden afgeschuurd, waardoor je weer een vloer krijgt die als nieuw is. Natuurlijk heeft dit ook zijn grenzen, maar het zal wel even duren voordat je die bereikt.

Een parketvloer schuren hoeft niet enorm duur te zijn. Met name als je kijkt naar de meerwaarde op gebied van uiterlijk. Je zult er elke dag blij om zijn dat je het gedaan hebt. Ook als je nu een oude vloer hebt en twijfelt of je hem moet weghalen, geef op zijn minst het schuurproces een kans. Veel mensen onderschatten hoe goed een vloer er uit kan zien als deze fatsoenlijk is verzorgd.

Er zijn heel wat verzorgingsproducten voor parketvloeren op de markt vandaag de dag. Zoek eens uit welke producten er bij jouw vloer passen. Vaak is het een olie, maar je zult moeten kijken wat voor soort hout je vloer is en de algehele toestand ervan. Verzeker je er eerst van dat je alles hebt wat je nodig hebt en begin dan met opknappen. Als je de juiste producten gebruikt, gecombineerd met een fatsoenlijk schema voor een parketvloer te schuren, krijg je een geweldig resultaat.

Voor 100% vakmanschap www.parketvloerschuren.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0