Rigostep - rainbow

RigoStep Coatings brengt een een nieuwe, watergedragen, kleurgrondlak voor hout en kurk op de markt. Door de unieke formule wordt het egaal dekkend kleuren van houten vloeren kinderlijk eenvoudig. De vloer wordt behandeld met 1 of 2 lagen Rainbow Color Primer, waarna de vloer wordt afgelakt met 2 of 3 lagen slijtvaste RigoStep aflak. Door de vrij keuze in aflak zijn naast de eindeloze kleuren die met Rainbow te maken zijn, ook bestendigheden, slijtvastheid en glansgraad aan uw behoefte aan te passen.

 

rainbow.jpgRainbow Color Primer heeft unieke eigenschappen:

 

  • Onbegrensde kleurmogelijkheden
  • Standaard in wit, zwart en grijs leverbaar
  • Snel drogend, Isolerend en reukarm
  • Voor dekkende en half transparante kleuren
  • Unieke, creatieve kleureffecten kunnen gemaakt worden

 

Unieke kleureffecten

 

Naast de vele kleuren, zijn met Rainbow Color Primer talloze kleureffecten te maken. Een aantal moeten aangebrachte worden voordat de vloer geplaatst wordt, andere kunnen ook "in het werk" worden gerealiseerd. Gaffi ParketVormgevers kan u hierover uitgebreid adviseren. Door de combinatie van gekleurde grondlak met daar overheen een aantal aflaklagen, is het mogelijk om met dunne of onvolledige kleurlagen te werken, verschillende kleuren over elkaar heen te zetten, kleuren gedeeltelijk weg te schuren of te laten vervagen. De RigoStep aflak geeft immers de benodigde bescherming en slijtvastheid.

 

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt hebben 

www.parketvloerschuren.com

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!