Parketvloer opknappen

combi

UW PARKETVLOER OPKNAPPEN

Alle krassen, vlekken en deuken zijn sowieso weg te werken. Daarbij kunt u ook kiezen voor een geheel andere afwerkmethode zodat u voor uw gevoel meteen een hele andere, nieuwe vloer in huis krijgt. Ook parketvloeren waar u al jarenlang plezier van heeft gehad, kunnen feilloos worden opgeknapt. De enige voorwaarde is wel dat er nog genoeg ‘body’ op zit. Om exact te bepalen wat uw wensen en mogelijkheden zijn, komt Coutinho Parket en Traprenovatie eerst bij u thuis langs voor een gedegen advies.

 STOFVRIJ SCHUREN!

Groot onderhoud aan uw vloer bestaat uit het schuren van uw parket, gevolgd door een afwerking tot in detail. Gelukkig hoeft u wat dat schuren betreft tegenwoordig geen vrees meer te hebben, want dat doen we geheel volgens de nieuwste techniekstofvrij. Zo hoeft u na de renovatie dus niet aan een grote schoonmaak te beginnen!

 

Wij zien u graag op onze website

www.parketvloerschuren.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0