Keurmerk Kwaliteitsvakman in de lift


logo_kkvTwee maanden eerder dan verwacht is het minimumaantal van 75 deelnemers aan het Keurmerk Kwaliteitsvakman voor de sectoren hout & bouw al met het dubbele overschreden. Inmiddels hebben ruim 300 zzp'ers zich aangemeld en hebben meer dan 150 vakmannen hun erkenning ontvangen als keurmerkhouder. Om die reden is de consumentensite www.kwaliteitsvakman.nl vervroegd online gegaan. Consumenten kunnen op deze site gratis de gewenste vakman in hun regio zoeken voor hun klus. Zij moeten zelf de vakman benaderen voor een afspraak en laten nadien hun oordeel over hem achter op de site in de vorm van sterren. Vrijwel alle deelnemers op de site hebben overigens zeker vier van de maximaal vijf toe te kennen sterren achter hun naam staan. Dat geldt ook voor de momenteel nog enige parketspecialist in de lijst, Coutinho Parket en Traprenovatie in Den Bosch. Het keurmerk werd begin dit jaar (zie Nieuws van 06-01-2012) gepresenteerd op initiatief van FNVZbo, een zelfstandigenorganisatie voor de bouw. Het Keurmerk Kwaliteitsvakman staat ook op de beurs Eigen Huis, Verbouwen + Inrichten, van vrijdag 30 maart t/m zondag 1 april in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer informatie: www.keurmerkkwaliteitsvakman.nl.

(Parketplein/FNVZb0, 28-03-2012)

 

www.parketvloerschuren.com

www.trap-renovatie.info

www.allesvoorparketvloeren.nl

www.parketvloer.org

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij Couthino Parket hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

Wilt u het eerst zien en dan geloven? Geen probleem, bij Parketvloerschuren.com kun u gewoon achteraf betalen en u heeft recht op vijf jaar garantie.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!