Aparte vloer Meeting Point Vakdagen


Eerder-vanochtend-lEerder vanochtend, tijdens het leggen van de 'Universal Rainbow'-vloer. Bijna 300 m2, met 11 man en 1 vrouw, een heuse eye-catcher in slechts anderhalf uurHet informatieve en gezellige Informatieplein/Meeting Point op de maandag startende Vakdagen Parket & Woninginrichter krijgt een in het oog springende vloer. Het betreft een lamelvloer van Universal Flooring, afgewerkt met Rainbow grondlak. De vloer is niet alleen opvallend in karakter en uitstraling (en daarmee geheel passend in de eigentijdse sfeer die door stylistes van CRISP is aangegeven), maar ook het 'product' van een bijzondere samenwerking tussen Drees Klaassen, Wim Pronk en Jan van der Kroef. Zo heeft de Plinten & Profielen Centrale een kleine 300 vierkante meter van de lamelvloer van Universal beschikbaar gesteld en nog net op tijd voor de beurs binnen laten vliegen. Ursa Paint heeft met man en macht de vloerdelen in verschillende schakeringen met Rainbow behandeld en om tijd te winnen het geheel met UV-lak LYGHT en een UV-droger van Decorad afgewerkt. Om een dergelijk groot oppervlak op tijd gelegd te krijgen, heeft een team parketleggers onder leiding van Jan van der Kroef zich hierover ontfermd. Het resultaat in Gorinchem mag zeker gezien worden.

(Parketplein/PPb, 30-03-2012)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0