‘Bedrijfsleven omarmt NKP en NKW’

‘Bedrijfsleven omarmt NKP en NKW’
nkp_2012_v-logoOndanks de economisch moeilijke tijden heeft zich dit jaar een recordaantal deelnemers aangemeld voor het NK Parketleggen en het NK Woningstofferen, zo meldt Walter Esch van het Platform Parketbranche (PPb). "Reden te meer voor ons om alles op alles te zetten en te zorgen dat het weer een groot feest gaat worden. Maar zonder sponsors is zoiets gedoemd te mislukken en daarom is het helemaal fantastisch om te merken hoe ook dit jaar het bedrijfsleven de kampioenschappen heeft omarmd." Speciale vermelding verdienen wat het PPb betreft Parketfabriek Lieverdink, die voor al het hout zal zorgen, en Plinten & Profielen Centrale, die samen met Peitsman zorgt voor de kleding. Maar ook de andere sponsors zijn volgens Esch niet kinderachtig geweest en zorgen dat het drie onvergetelijke dagen gaan worden. De organisator dankt Ambiant, Beltraco, Festool, Pallmann, Quick-Step, Stichting Erkende Stoffeerder, Uitgeverij Lakerveld, Parketplein.nl, Vloerenplein.nl en de Evenementenhal Gorinchem. En voor wat extra teambuidling nodigt Walter Esch alle deelnemers uit om dinsdagavond met elkaar te gaan karten in het kartcentrum A-15, aan de overkant van de Evenementenhal Gorinchem. (Zie Nieuws van 22-02-2012 voor meer details over beide kampioenschappen).

(Parketplein/PPb, 30-03-2012)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!