‘Bedrijfsleven omarmt NKP en NKW’

‘Bedrijfsleven omarmt NKP en NKW’
nkp_2012_v-logoOndanks de economisch moeilijke tijden heeft zich dit jaar een recordaantal deelnemers aangemeld voor het NK Parketleggen en het NK Woningstofferen, zo meldt Walter Esch van het Platform Parketbranche (PPb). "Reden te meer voor ons om alles op alles te zetten en te zorgen dat het weer een groot feest gaat worden. Maar zonder sponsors is zoiets gedoemd te mislukken en daarom is het helemaal fantastisch om te merken hoe ook dit jaar het bedrijfsleven de kampioenschappen heeft omarmd." Speciale vermelding verdienen wat het PPb betreft Parketfabriek Lieverdink, die voor al het hout zal zorgen, en Plinten & Profielen Centrale, die samen met Peitsman zorgt voor de kleding. Maar ook de andere sponsors zijn volgens Esch niet kinderachtig geweest en zorgen dat het drie onvergetelijke dagen gaan worden. De organisator dankt Ambiant, Beltraco, Festool, Pallmann, Quick-Step, Stichting Erkende Stoffeerder, Uitgeverij Lakerveld, Parketplein.nl, Vloerenplein.nl en de Evenementenhal Gorinchem. En voor wat extra teambuidling nodigt Walter Esch alle deelnemers uit om dinsdagavond met elkaar te gaan karten in het kartcentrum A-15, aan de overkant van de Evenementenhal Gorinchem. (Zie Nieuws van 22-02-2012 voor meer details over beide kampioenschappen).

(Parketplein/PPb, 30-03-2012)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0