Wie wint de Walter Esch Bokaal?

Wie wint de Walter Esch Bokaal?
Walter-Esch-BokaalWalter Esch BokaalOok dit jaar worden de bezoekers van de Vakdagen Parket & Woninginrichter actief betrokken bij het NK Parketleggen en meer specifiek bij de deelnemers aan de ongetwijfeld weer spannende competitie. Zodoende reikt de naamgever van de Walter Esch Bokaal dit jaar voor de tweede maal deze wisselbeker uit aan één van de deelnemers van het NKP, waaronder achttien senioren en vijf junioren. Gedurende het drietal beursdagen mogen de beursbezoekers aangeven welke deelnemer volgens hen in aanmerking komt voor de publieksprijs en dus de beker. Ze kunnen letten op de manier van werken, machinegebruik, veiligheidsmaatregelen, materiaalgebruik, dan wel op het eindresultaat als geheel. Hoe dan ook, het gaat om de deelnemer die volgens het publiek in het zonnetje gezet moet worden. Deze erkenning staat overigens geheel los van de uitslag van de deskundige jury die het NKP jureert.

(Parketplein/PPb, 30-03-2012)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0