NK Parketleggen

Het opnieuw geslaagde en zeer drukbezochte NK Parketleggen is woensdag op de beurs in Gorinchem spectaculair afgesloten met het leggen van alle uitgevoerde patronen in één grote cirkel. Zodoende vormden de 18 opdrachten samen weer een groter geheel. "Ruud Boom was op het idee gekomen om iets samen te doen. De onderlinge sfeer op de kampioenschappen is al jaren heel uniek. Je mag wel zeggen dat de deelnemers meer vrienden dan concurrenten van elkaar zijn," zo legt parketopleider Jan van der Kroef uit. "Mari Habraken, Jeffrey Middleton en ik hebben toen dit ontwerp bedacht, dat op zijn beurt weer is getekend door de zoon van Mari. We wilden laten zien dat er met saamhorigheid en vriendschap iets heel moois te maken valt. Niemand van de deelnemers wist dat dit de bedoeling was van dit kampioenschap. Voor ons als organisatie was het een prachtig einde van drie hele mooie dagen met elkaar."
Team van Pruijsen Parket wint de Quick-Step Parquet Challenge (foto: Facebook-pagina WoonWerk)

De winnaars van het NKP (voor een foto van het zestal: zie Nieuws van woendag op deze pagina) zijn overigens allen (oud-)leerling van het ROC MN Bouw & Interieur College. Bas van de Kroef (BRN-parket, IJsselstein), Henk Pruysen (Pruysenparket, Dussen) en Sjoerd Kiefte (Naturo Vloeren, Zutphen), de nummers 1, 2 en 3 bij de senioren, zijn respectievelijk oud-leerling niveau 3, oud-leerling niveau 2 en aankomend volger van het evc-traject. Rik Simons (Simons vloeren, Haastrecht), Joey Leenders (Michels Parket, Wijchen/Nijmegen) en Guido Schuit (BRN-parket, IJsselstein), de nummers 1, 2 en 3 bij de junioren, zijn respectievelijk oud-leerling niveau 3, leerling huidige niveau 3 klas en leerling huidige niveau 2 klas.

    
    
 Alle 18 opdrachten worden in één grote cirkel gelegd
Bij de prijsuitreikingen op woensdagavond ging het team van Pruysenparket aan de haal met de eerste prijs in de Quick-Step Parquet Challenge, die eerder die dag in de ActieArenA werd betwist. De jury keek welk van de zeven deelnemende teams de mooiste lamelvloer in de beste tijd had gelegd. Tenslotte kreeg het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs de Ad van Mierlo Penning uitgereikt, als aanmoediging voor het naar een hoger niveau willen tillen - dus in de geest van Ad van Mierlo - van het parketvak.

(bron Parketplein)

 

www.parketvloerschuren.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!