Enkele simpele tips om schade te voorkomen aan uw parketvloer

Enkele simpele tips om schade te voorkomen

 
 • Houten vloeren niet reinigen met een natte mop. Te veel water kan de vloer laten zwellen, kromtrekken of grijs laten worden.
 • Gebruik geen was, zeep of overige huishoudelijke reinigers op gelakte houten vloeren. Dit kan de vloerlak dof maken.
 • Laat zand, vuil of grit niet ophopen. Het kan als schuurpapier werken; schurend effect op de vloerlak en maakt de vloer dof.
 • Regelmatig de vloer stofzuigen of vegen. Wekelijks wordt aanbevolen. Voorkom dat het vuil zich opstapelt en vasthecht.
 • Gemorste vloeistoffen e.d. direct afnemen met uw Bona Houten Vloer Mop of Bona Spray Mop met de Bona Houten Vloer Reiniger.
 • Matten bij buitendeuren plaatsen om zand en grit op te vangen. Gebruik kleden in druk belopen gangpaden, bij trappen en doorgangen. Vermijd kleden met rubberen en niet-ventilerende rug.
 • Gebruik beschermende viltjes onder meubelen. Alleen viltjes die geschikt zijn voor houten vloeren!
 • Bij plantenpotten, vissenkommen etc.etc. op de parketvloer, plaats altijd een bescherming / "onderzetter" om de vloer te beschermen tegen afdrukken/kringen. Het liefst rolbaar.
 • Knip de nagels van uw huisdieren. Dit helpt krassen en groeven te voorkomen

 

www.parketvloerschuren.com

 

bron :bona.com

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

 • Wij werken door heel Nederland;
 • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
 • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
 • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
 • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!