professioneel reinigen van houten vloeren

Bona Benelux BV heeft haar assortiment uitgebreid met het Bona Deep Clean System. Met de krachtige schrobmachine Bona Power Scrubber en Bona Deep Clean Solution kunt u een mooie, schonere vloer opleveren.

Bona Power Scrubber is een compacte schrobmachine voor een diepe reiniging van gelakte en geoliede houten vloeren. De machine is krachtig en makkelijk te manoevreren en deze heeft speciale in tegengestelde richting draaiende borstels voor alle soorten parket. De Bona Power Scrubber heeft 1 tank voor het reinigingsmiddel en 1 tank om de vloeistof van de vloer weer effectief op te nemen voor veilig gebruik op houten vloeren. Eenvoudig te vullen, te legen, te reinigen en te vervoeren!

Bona Deep Clean Solution is een professionele, geconcentreerde reiniger voor een grondige, diepe reiniging van gelakte en geoliede houten vloeren. De unieke formule zorgt voor een optimale, efficiënte reiniging en verwijdert hardnekkige strepen zonder risico dat er vlekken op het hout achterblijven. Doffe, vieze vloeren worden hierdoor weer opgeknapt. Het middel is veilig en uiterst effectief.

Bona Deep Clean System, professioneel reinigen van houten vloeren.

 

Bron: Bona

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0