Douwes Dekker bezweert burenbonje

Mari-HabrakenMari Habraken legt de vinger op de zere plek.Gisterenavond speelde het laminaatmerk Douwes Dekker van de PPC een opvallend bijrolletje in het tv-programma 'Bonje met de buren' op RTL4. In dit programma proberen 'troubleshooters' John Williams en Natasja Froger burenruzies aan te pakken en op te lossen. Ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is, ook al moeten er tijdrovende hobbels worden genomen. Zo ook gisteren. Mari Habraken moest er zelfs aan te pas komen om de kijkers duidelijk te maken hoe een kraakvrije vloer een oplossing voor een probleem kan zijn. Het team van Douwes Dekker rukte in de uitzending aan om de krakende vloer te vervangen. 

Busje-van-DouwesBusje van Douwes Dekker rukt aan

 

(Parketplein/RTL, 09-11-2012)

Reactie schrijven

Commentaren: 0