Waarom stofarm schuren

 

Het schuren van een houten vloer is een vak. Bij het schuren van het parket wordt gebruik gemaakt van geavanceerde stofzuigers waarop de schuurmachines aangesloten worden zodat er stofvrij geschuurd wordt en de ruimte schoon blijft. 

In het verleden was het zo, dat als je in de ruimte kwam waar de parketvloer geschuurd werd, je geen hand voor ogen zag. De bewoner van het huis was dagen bezig om het stof uit alle hoeken en gaten te verwijderen. Dat was veel werk en het risico bestond dat het stof neersloeg op de net gelakte vloer.
Floortec heeft al jaren geleden besloten om te investeren in stofzuigers die gekoppeld zijn aan een schuurmachine. Geen zakken meer, maar een filter die er voor zorgt dat er bijna geen stof in de ruimte komt. Dat is natuurlijk fijn voor de klant, maar ook voor onze medewerkersOnze medewerkers werken met de modernste machines waarmee we stofvrij kunnen schuren met het beste resultaat.

al onze medewerkers zijn gediplomeerd of hebben meer dan 10 jaar ervaring.LAAT U VLOER DUS SCHUREN DOOR ERKENDE VAKMENSEN.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0