Devomat showt nieuwe 3D-schuurmachine

devomat1devomat2devomat3devomat4devomat5devomat6devomat7

Leerlingen en Gilde-leden stellen samen met Joeri Vervoort de nieuwe Devomat 3D-schuurmachine op de proef

Devomat Industries had afgelopen maandag Joeri Vervoort vanuit België naar de parketschool in Nieuwegein ‘gestuurd’ om daar speciaal voor de leerlingen en belangstellenden van het Gilde een demonstratie te verzorgen van de nieuwe Devomat 3D-schuurmachine. Wie geïnteresseerd was, werd bovendien in de gelegenheid gesteld om zelf met de machine aan de slag te gaan. De Devo Master 3D is een schuurmachine met een roterende aandrijfschijf met daarop drie tegenovergesteld draaiende schijven. “Zoals het aandrijfsysteem van de Trio, maar deze machine is veel zwaarder,” zo legt parketopleider Jan van der Kroef uit. “Je kunt met deze machine schuren, borstelen en de cementdekvloer of anhydrietvloer vlakschuren. Maar ook zijn er speciale beitels waarmee je vloerbedekking of lijmresten gemakkelijk van de vloer af kunt halen. De leerlingen en leden van het Gilde waren allen verrast over de prestaties op dat vlak van de 3D-schuurmachine.” De machine kan overigens op iedere goedgekeurde stofzuiger worden aangesloten.  “Volgens de meeste jongens is er een nieuwe dimensie van schuren op komst met deze machines,” zo kondigt de parketopleider tot besluit aan. Beide 3D-machines zijn komende april uit te proberen op het ‘demoplein’ op de beurs in Gorinchem.

(Parketplein/Parketopleiding, 18-01-2013)

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!