Uw houten vloer schoonmaken bespaart u tijd en geld

Er waren altijd 2 keuzes


1: Uw houten vloer regelmatig reinigen met reinigingsmiddel.

2: Uw houten vloer laten schuren en opnieuw in de lak of olie zetten.

 

Is uw houten vloer aan een grondige schoonmaakbeurt toe maar u vind het zonde om uw houten vloer te laten schuren. Hier hebben wij iets op gevonden: uw houten vloer schoonmaken. Uw houten vloer schoonmaken wordt gedaan door een krachtige machine. Deze machine zorgt voor een diepe reiniging van uw gelakte, geoliede of gehardwaxte houten vloer. Met deze machine verwijderen we met gemak het hardnekkigste vuil van uw houten vloer door de ronddraaiende borstels van de machine. Zelfs op ruw geborstelde houten vloeren met afgeschuinde randen verwijderen we met gemak al het vuil. Wij zorgen voor een prachtig en schoon oppervlak en maken uw houten vloer weer als nieuw!

 

 

 

http://www.parketvloer-reinigen.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0