Parket App 'Parket Cleaner' gelanceerd

 

Parket-CleanerDe eerste Nederlandse Parket App voor de parketteur en zijn klanten is vanaf nu gratis beschikbaar in de Google Playstore. Over drie weken volgt de Apple Appstore. De app 'Parket Cleaner' is een project van de Bossche parketteur Johnny Coutinho, die weken aan het computerprogramma heeft gebouwd. Via de app komt men te weten hoe een vlek kan worden verwijderd of een beschadiging gerepareerd. Men kan tevens nagaan of de vloer slechts een onderhoudsbeurt nodig heeft dan wel machinaal moet worden gereinigd of geschuurd. Twaalf maal per jaar worden tips en motivatie gegeven om de vloer in topconditie te brengen en te houden. "Ik ben op het idee van de app gekomen omdat veel klanten mij belden hoe een vlek te verwijderen en ik daar niet altijd een antwoord op wist," zo zegt Coutinho over zijn primeur. "Op het door het Gilde van Parketteurs georganiseerde Parketolie Event waren bijna alle Nederlandse en Belgische olie- en hardwaxleveranciers vertegenwoordigd en lieten zien hoe bepaalde vlekken te verwijderen. Deze bevindingen heb ik kunnen opnemen in de app zodat de informatie gedeeld wordt met collega's en eigenaars van een parketvloer."

(Parketplein, 05-06-2013)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Diana (donderdag, 06 juni 2013 08:16)

    Fantastisch initiatief. Ziet er goed uit

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!