Project Kerstboom parketbranche Helpt

Project Kerstboom Didammers Helpen

 

Woensdag morgen 30 Oktober lees ik ,John Coutinho, een artikel in het A.D over het drama van de ontplofte woning in Didam waarbij de ouders van twee jonge jongens om het leven zijn gekomen.

Het hele dorp slaat de handen ineen om samen voor deze overgebleven zoons van 17 en 19 jaar oud een nieuw eigen plekje te bouwen, op het terrein van een oom en tante door wie deze jongens opgevangen worden.

Toen dacht ik dat zie je alleen op tv bij grote Amerikaanse tv zenders.

Direct na het lezen dacht ik, dan hebben ze ook een nieuwe vloer nodig. Wat zou het mooi zijn als we als parketbranche iets voor deze jongens kunnen doen.

Meteen dacht ik aan collega en goede vriend Mari Habraken die een paar dagen later een vergadering zou hebben met de organisatie en sponsors van het NKP parketleggen. Natuurlijk kon ik niet voor mezelf houden en via een privé tweet vertelde im mijn plannen aan Diana Rasenberg die gelijk ENTHOUSIAST reageerde met daar zat ik nou ook aan te denken heb het ook gelezen.En gelijk haar medewerking toezegde om sponsors en  materialen te regelen.  Mooier kon het niet dacht ik. Nadat Mari het project na afloop van de vergadering voorstelde en de vraag hoe men hierover dacht reageerde iedereen enthousiast. Meteen kwam Cris de vries de operationeel manager van Brynzeel vloeren dacht. gelijk wat zou het leuk zijn om naar de doorstart gelijk iets goeds te doen voor de medemens.

 

Inmiddels word het project ondersteund door :Bruynzeel , Lecol , Peitsman , Bona,

Reno Tec Duo , Jan Op’t Hof , De Betuwe , Hamat , Lieverdink en Bannerwinkel.nl

 

Het leggen van de ze vloer zal gebeuren door een team van Brabantse parketteurs Dominique rasenberg, Bianca Rasenberg ,Frank van de wetering , Joey Leenders

Damiano Coutinho , Mark van de zanden , Steffie dammers , Kees Brouwer ,

Mari Habraken en Johnny Coutinho

 

Met al deze mensen en bedrijven sluiten wij hoe dan ook het jaar positief af.

 

De planning is om nog voor de kerst het huis opleveren aan de broers.

Als het weer ons goed gezind is starten wij op 21 December.

Meer info en foto’s van dit project te zien op https://www.facebook.com/didammershelpen.

 

 

Wij hopen met project kersboom voor Didam .

Een nieuwe Trent te zetten voor 2014 om meer voor elkaar te doen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!