Project Kerstboom parketbranche Helpt

Project Kerstboom Didammers Helpen

 

Woensdag morgen 30 Oktober lees ik ,John Coutinho, een artikel in het A.D over het drama van de ontplofte woning in Didam waarbij de ouders van twee jonge jongens om het leven zijn gekomen.

Het hele dorp slaat de handen ineen om samen voor deze overgebleven zoons van 17 en 19 jaar oud een nieuw eigen plekje te bouwen, op het terrein van een oom en tante door wie deze jongens opgevangen worden.

Toen dacht ik dat zie je alleen op tv bij grote Amerikaanse tv zenders.

Direct na het lezen dacht ik, dan hebben ze ook een nieuwe vloer nodig. Wat zou het mooi zijn als we als parketbranche iets voor deze jongens kunnen doen.

Meteen dacht ik aan collega en goede vriend Mari Habraken die een paar dagen later een vergadering zou hebben met de organisatie en sponsors van het NKP parketleggen. Natuurlijk kon ik niet voor mezelf houden en via een privé tweet vertelde im mijn plannen aan Diana Rasenberg die gelijk ENTHOUSIAST reageerde met daar zat ik nou ook aan te denken heb het ook gelezen.En gelijk haar medewerking toezegde om sponsors en  materialen te regelen.  Mooier kon het niet dacht ik. Nadat Mari het project na afloop van de vergadering voorstelde en de vraag hoe men hierover dacht reageerde iedereen enthousiast. Meteen kwam Cris de vries de operationeel manager van Brynzeel vloeren dacht. gelijk wat zou het leuk zijn om naar de doorstart gelijk iets goeds te doen voor de medemens.

 

Inmiddels word het project ondersteund door :Bruynzeel , Lecol , Peitsman , Bona,

Reno Tec Duo , Jan Op’t Hof , De Betuwe , Hamat , Lieverdink en Bannerwinkel.nl

 

Het leggen van de ze vloer zal gebeuren door een team van Brabantse parketteurs Dominique rasenberg, Bianca Rasenberg ,Frank van de wetering , Joey Leenders

Damiano Coutinho , Mark van de zanden , Steffie dammers , Kees Brouwer ,

Mari Habraken en Johnny Coutinho

 

Met al deze mensen en bedrijven sluiten wij hoe dan ook het jaar positief af.

 

De planning is om nog voor de kerst het huis opleveren aan de broers.

Als het weer ons goed gezind is starten wij op 21 December.

Meer info en foto’s van dit project te zien op https://www.facebook.com/didammershelpen.

 

 

Wij hopen met project kersboom voor Didam .

Een nieuwe Trent te zetten voor 2014 om meer voor elkaar te doen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0