stofvrij parket schuren door de specialist

Stofvrij Parket Schuren

Wilt u weer een prachtige en gladde houten vloer in uw woonkamer?

Schaf geen nieuwe vloer aan, maar laat Coutinho uw parket schuren. Stofvrij uw vloer schuren en van hoge kwaliteit. Parket schuren is een specialisme. Het is daarom aan te raden om dit te laten doen door professionals. Het is ook veel gemakkelijker.

 

Wacht met het kopen van een nieuwe houten vloer en schakel onze experts in via het contactformulier, de telefoon.

Parket schuren? Onze betrouwbare stappen

De vloerspecialisten van coutinho gaan altijd volgens een vast patroon te werk tijdens het parket schuren. Wel zo duidelijk en betrouwbaar. Voordat u uw vloer af kan werken met lak, olie of hardwax bewandelen we samen met u 6 stappen. Schakel ons in en;

1.           U krijgt uitgebreid advies over de mogelijkheden voor het schuren van uw houten vloer;

2.           Er wordt een afspraak gemaakt om de staat van uw parket te beoordelen;

3.           Een plan van aanpak wordt afgestemd;

4.           Met uw toestemming wordt het parket geschuurd naar uw wensen;

5.           Spijkers worden gedreveld, spijkergaatjes gevuld en/of v-naden gefreesd;

6.           Uiteindelijk is het tijd om de vloer te polijsten voor de gewenste afwerking

7.           Wij werken met de beste materiaalen en geven daarom ook 5 jaar garantie op de afwerking

 

De gewenste afwerking? U kunt bij Coutinho kiezen uit verschillende vormen van afwerking om uw vloer de gewenste uitstraling te geven.

Coutinho heeft alle technieken in huis voor alle houten vloeren; parket schuren en vervolgens afwerken. Lak, vloerolie en hardwax zijn enkele veelgebruikte voorbeelden om uw vloer binnen een mum van tijd te verfrissen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!