Bezoek By John!

De website voor exclusieve parket vloeren van de hoogste  kwaliteit.

John Coutinho is een meester der parketteurs en heeft ruim 24 jaar ervaring in de branche van exclusieve parket vloeren. Op de website zal john Coutinho zijn selectie van hoogwaardige en exclusieve parket vloeren etaleren. Kijk eens rond en laat u inspireren!

Exclusieve parket vloeren
Wij hebben een zeer breed assortiment aan exclusieve parket vloeren. Van klassiek tot modern, in verschillende kleuren en bewerkingen, wij kunnen de vloer zo vervaardigen dat hij past bij uw wensen. Door onze flexibele productie en jarenlange ervaring met de productie van exclusieve parket vloeren kunnen wij u dus altijd een vloer leveren die past bij uw wensen en droombeeld.

Onberispelijke service
Naast de hoge kwaliteit van onze exclusieve parket vloeren leveren wij ook een onberispelijke service. By John is een dynamisch bedrijf met een sterke focus op service. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij u snel en professioneel informeren en helpen.

Wij helpen u ook graag met het kiezen van een vloer. Ik komt bij uw thuis op bezoek om uw wensen door te spreken en zal vervolgens een geheel vrijblijvend voorstel voor uw opstellen voor de exclusieve parket vloer die bij u past.

Bezoek de website www.by-john.nl en laat u verassen.

 

Parket renovatie
Heeft u reeds een prachtige vloer, maar heeft hij wat aandacht nodig en wilt u dit overlaten aan en professional? Dan bent u bij By  John aan het goede adres!

Wij geven 5 jaar garantie op de afwerklaag hebben al ruim 24 jaar ervaring met het leggen en renoveren van parket vloeren. Gemiddeld renoveren wij zelfs ruim 250 parket vloeren Per jaar wilt u hier meer informatie over? Kijk dan op www.parketvloerschuren.com en laat u verassen door de vele en positieve  referenties.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!