Bezoek By John!

De website voor exclusieve parket vloeren van de hoogste  kwaliteit.

John Coutinho is een meester der parketteurs en heeft ruim 24 jaar ervaring in de branche van exclusieve parket vloeren. Op de website zal john Coutinho zijn selectie van hoogwaardige en exclusieve parket vloeren etaleren. Kijk eens rond en laat u inspireren!

Exclusieve parket vloeren
Wij hebben een zeer breed assortiment aan exclusieve parket vloeren. Van klassiek tot modern, in verschillende kleuren en bewerkingen, wij kunnen de vloer zo vervaardigen dat hij past bij uw wensen. Door onze flexibele productie en jarenlange ervaring met de productie van exclusieve parket vloeren kunnen wij u dus altijd een vloer leveren die past bij uw wensen en droombeeld.

Onberispelijke service
Naast de hoge kwaliteit van onze exclusieve parket vloeren leveren wij ook een onberispelijke service. By John is een dynamisch bedrijf met een sterke focus op service. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij u snel en professioneel informeren en helpen.

Wij helpen u ook graag met het kiezen van een vloer. Ik komt bij uw thuis op bezoek om uw wensen door te spreken en zal vervolgens een geheel vrijblijvend voorstel voor uw opstellen voor de exclusieve parket vloer die bij u past.

Bezoek de website www.by-john.nl en laat u verassen.

 

Parket renovatie
Heeft u reeds een prachtige vloer, maar heeft hij wat aandacht nodig en wilt u dit overlaten aan en professional? Dan bent u bij By  John aan het goede adres!

Wij geven 5 jaar garantie op de afwerklaag hebben al ruim 24 jaar ervaring met het leggen en renoveren van parket vloeren. Gemiddeld renoveren wij zelfs ruim 250 parket vloeren Per jaar wilt u hier meer informatie over? Kijk dan op www.parketvloerschuren.com en laat u verassen door de vele en positieve  referenties.

Reactie schrijven

Commentaren: 0