PARKET RENOVEREN .BE

PARKET RENOVEREN

Voor vakkundige parketrenovatie bent u Parketvloerschuren.be aan het juiste adres. Wij kunnen uw bestaande vloer volledig opschuren en opknappen. We herstellen vloeren die waterschade hebben opgelopen. Bij verbouwing of bijbouw kunnen we perfect vloeren bijplaatsen. Na de renovatie door Parketvloerschuren.be is uw parketvloer weer als nieuw.

Parket renovatie, onze specialiteit!

Wij schuren uw parketvloer en maken hem volledig krasvrij. Het schuren gebeurt zo goed als stofvrij, zodat u als klant weinig hinder ondervindt. Indien u dit wil kunnen we uw parket nadien borstelen. We vervangen beschadigde vloerdelen en plinten. Dankzij onze diamantschijven kunnen we alle niveauverschillen wegwerken. Bij uitbreiding van de ruimte kunnen we naadloos aanhelen: we voegen uw bestaande vloer en het nieuwe gedeelte samen als één nieuwe vloer.

Afwerking en kleur naar wens

Bij Parketvloerschuren.be kan u kiezen tussen alle voorkomende afwerkingen en kleurbehandelingen voor parket en houten vloeren. Wij kunnen uw houten vloer lakken, waxen of olieën. Of u nu kiest voor lak olie of hardwax, Parketvloerschuren.be gebruikt uitsluitend producten die hun duurzaamheid al bewezen hebben. Wij geven 5 jaar garantie op de afwerkings lag.

Heeft u graag meer info over renovatie van parketvloeren of wenst u een offerte? Maak een afspraak op +31641083453 of stuur nu een e-mail info@parketvloerschuren.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!