Referenties en aanbevelingen

Referenties en aanbevelingen

 

Het onderhoud aan het parket is erg belangrijk. Naast schuren en lakken bestaat het onderhoud vaak ook uit het herstellen van beschadigingen zoals scheuren, deuken en krassen in de vloer. De afgelopen veertien jaar hebben wij al veel parketvloeren naar tevredenheid geschuurd en in oude glorie hersteld. Voor de afwerking van de vloer, kiezen we voor een Uv-bestendige lak, zodat u geen gele verkleuring krijgt door de inwerking van het zonlicht. Vakmanschap en een gedegen aanpak staan bij ons voorop en dit tegen een scherpe prijs. Wanneer u wilt zien hoe wij te werk gaan, kunt u terecht op YouTube, zie hier

Wij proberen u vooraf zoveel mogelijk informatie te geven, zodat u weet waar u aan toe bent. Www.parketvloerschuren.com wil graag een open, transparante communicatie met de (toekomstige) klanten. 

 

Voordat u kiest voor parketvloerenschuren.com, wilt u natuurlijk weten of de cliënten die u voor zijn gegaan tevreden zijn over onze werkzaamheden. 

 

Wij nodigen u ook van harte uit om na afloop zelf een referentie over ons te schrijven. Dit kan op onze website www.parketvloerschuren.com/referenties  Laat uw parketvloer herstellen, zodat u zolang mogelijk optimaal kan genieten van uw vloer!

Reactie schrijven

Commentaren: 0