Referenties en aanbevelingen

Referenties en aanbevelingen

 

Het onderhoud aan het parket is erg belangrijk. Naast schuren en lakken bestaat het onderhoud vaak ook uit het herstellen van beschadigingen zoals scheuren, deuken en krassen in de vloer. De afgelopen veertien jaar hebben wij al veel parketvloeren naar tevredenheid geschuurd en in oude glorie hersteld. Voor de afwerking van de vloer, kiezen we voor een Uv-bestendige lak, zodat u geen gele verkleuring krijgt door de inwerking van het zonlicht. Vakmanschap en een gedegen aanpak staan bij ons voorop en dit tegen een scherpe prijs. Wanneer u wilt zien hoe wij te werk gaan, kunt u terecht op YouTube, zie hier

Wij proberen u vooraf zoveel mogelijk informatie te geven, zodat u weet waar u aan toe bent. Www.parketvloerschuren.com wil graag een open, transparante communicatie met de (toekomstige) klanten. 

 

Voordat u kiest voor parketvloerenschuren.com, wilt u natuurlijk weten of de cliënten die u voor zijn gegaan tevreden zijn over onze werkzaamheden. 

 

Wij nodigen u ook van harte uit om na afloop zelf een referentie over ons te schrijven. Dit kan op onze website www.parketvloerschuren.com/referenties  Laat uw parketvloer herstellen, zodat u zolang mogelijk optimaal kan genieten van uw vloer!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!